Inimioare in tendinte

Astazi este Dragobete, un fel de Valentine’s Day autohtona. Evident ca adevaratii indragostiti nu au nevoie sa denumeasca o zi intr-un anume fel pentru a-si sarbatori dragostea, dar este frumos sa primesti cadouri si atunci aceste zile pica la fix. Si pentru a marca intr-un fel trecerea acestei zile, va propun cateva piese din colectiile toamna – iarna 2013 Burberry Prorsum si Aquilano Rimon cu imprimeuri in spiritul zilei de astazi si anume cu inimioare.

Prezentata in cadrul London Fashion Week, colectia toamna – iarna 2013 Burberry Prorsum include cateva piese in nuante calde de brun cu imprimeu romantic cu inimioare – trench-uri, plicuri supradimensionate, camasi, fuste si rochii clasice, dar extrem de sic.

Colectia toamna – iarna 2013 Aquilano Rimon, prezentata saptamana aceasta la Milan Fashion Week, cuprinde rochii sexi midi pe corp, dar si super scurte tip gogosar, cu inimioare stilizate, inspirate parca de ilustratiile cartilor de joc.

Nu-i asa ca ambele colectii cu inimioare sunt adorabile?

Foto: via Style.com

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Film de “Beau Monde”: Les Miserables

Următor

Oscar 2013 – covorul rosu