#ilikered

Red Bull Editions party

O pereche de stiletto rosi, un sacou navy blue si un clutch argintiu. Sunt trei accesorii care nu-mi lipsesc din dulap si care ma salveaza de fiecare data cand e nevoie. Cele trei culori s-au remarcat si in acest weekend in ONE Club la petrecerea de lansare a editiilor speciale Red Bull.

Pentru a scoate in evidenta cele trei culori, petrecerea a fost animata de trei momente speciale. Trupa Freakquency, o trupa de breakdance care a castigat prima editie a competitiei “Romania danseaza”, a intrat prima in scena si a pus in valoare Red Bull Red Edition, cu aroma de merisoare.

#ilikered - Red Bull Red Edition

Invitatii speciali Viki Gomez (Spania) si Matthias Dandois (Franta) au avut un moment exceptional de BMX Flatland sau in alte cuvinte, dans pe bicicleta. Momentul mi-a placut mult, aceasta fiind o premiera pentru Romania, Red Bull Silver Edition, cu aroma de lime, fiind vedeta acestui numar special.

#ilikesilver - Red Bull Silver Edition

Pentru versiunea cu gust de afine, Red Bull Blue Edition, au urcat pe scena Ionut Ivanov si Adrian Caradeanu, acompaniati de Blonde Tails, pentru  un moment de flair bartending.

#ilikeblue - Red Bull Blue Edition

Asa cum accesoriile de care vorbeam la inceput nu lipsesc din dulapul meu, de acum incolo cele trei editii speciale au locul asigurat in frigider.

#ilikered? #ilikeblue? #ilikesilver? A fost greu sa aleg, dar preferata mea, dintre cele trei editii, este Red Bull Red Edition.

Invalid Displayed Gallery

Credit foto: Mihai Stetcu / Red Bull Content Pool

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

alexander wang hm
Anterior

Alexander Wang X H&M

intr-o zi ploioasa
Următor

Sugestii pentru o zi ploioasa