Idei pentru Revelion: super bar la tine acasă

Dacă îți dorești un Revelion « mai așezat », fără căutări infinite de taxi, fără probleme legate de ținută, de vreme și temperaturi, sau care pur și simplu preferi să-l petreci acasă, vin astăzi cu câteva idei care să te ajute.

Cum îți faci un super bar la tine acasă. Un super bar prin intermediul căruia îți vei uimi invitații, transformându-te în același timp în gazda perfectă pentru petrecerea de Revelion.

Iată deci, în 6 pași simpli, cum poți avea un super bar la tine acasă, de Revelion sau pentru orice altă petrecere cu prietenii.

I. Ai nevoie în primul rând de o măsuță înaltă, de preferat cu rotile să o poți deplasa prin casă, pentru a depozita ingredientele și băuturile, dar și pentru a prepara super cocktailuri invitaților.

II. Evident, îți trebuie pahare. Pentru început, nu te complica cu multe tipuri – pahare de vin și tip highball (pahare înalte obișnuite, de 250 – 300 ml, în care poți servi apa, sucuri și diferite cocktailuri).
Dacă vrei să faci o investiție, ți-aș recomanda paharele tip flute (pentru șampanie), paharele elegante cu picior de vin roșu, cupele pentru martini, paharele de brandy… (lista poate continua).

III. Elementul esențial al oricărui super bar: băuturile! Și aici, lista este mult prea lungă. Alege în funcție de preferințele tale și ale invitaților, de tematică, eveniment…
Pentru petrecerea de Revelion, eu ți-aș propune vin alb & roșu, șampanie sau prosecco, sucuri și siropuri (recomandarea mea – siropurile de fructe Yo) , whiskey, vodka, rom, gin, Campari și Martini.

IV. Gheață – deși este frig afară pentru super băuturi ai nevoie de gheață. Nu uita să pui la rece cu o noapte înainte de petrecere pentru că în ajunul Revelionului nu vei găsi cu foarte mare ușurință gheață de cumpărat.

V. Ustensile de bar – pentru a te transforma în super barman ai nevoie de ustensilele potrivite. Nu uita deci de un cuțit ascuțit, un tocător de lemn, un storcător pentru citrice, un shaker, o lingurință de amestecat… cel puțin!

VI. Pentru a intra în pielea unui barman cu rapiditate ai nevoie și de îndrumări. Îți recomand o carte de la Books Express cu rețete și indicații pentru a prepara cele mai renumite sau neobișnuite combinații / cocktail-uri.
Îți recomand doar câteva dintre cocktail-urile mele preferate, pentru inspirație : The Sgroppino și The Silver Cosmo (Stalinskaya Signature Drinks), Martini Tonic și Hanky Panky, Negroni Campari și Campari Spritz, Grand Cosmo și Hugo.

Care este cocktailul tau favorit? (ce mix de băuturi beți voi la petreceri, în club etc.)

Iată și câteva sugestii pentru lista de shooping pentru acest super bar la tine acasă.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

13 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Luna decembrie în Calendarul Campari: outfit Kate Hudson și rețeta de cocktail

mic dejun_the grill_bucuresti
Următor

Unde mănânci un mic dejun bun în București (2): The Grill