Idei pentru a renunța la așteptări acasă sau ce am descoperit în catalogul Ikea 2017

Catalog IKEA 2017

 

Unul dintre lucrurile care mi-au plăcut întotdeauna la Ikea a fost diversitatea, fie că este vorba de oferta de produse, de abordare și concepte. De aceea, noul catalog Ikea 2017 îmi place la nebunie.

Am descoperit în paginile sale propuneri și soluții pentru nevoi reale, adaptate așteptărilor oamenilor obișuiți, vieții lor de zi cu zi. De altfel, catalogul Ikea 2017 își propune să îi inspire pe oameni să spună adio așteptărilor.

Nu trebuie totul asortat în casă, aliniat la dungă și perfect utilat. Există produse multifuncționale, diversitatea este încântătoare, la fel și impresia de cămin, casă locuită de oameni.

În catalogul Ikea 2017 am descoperit :

  • ce bine arată o masă cu diferite tipuri de scaune (diferit colorate, cu design diferit, din materiale diferite) – modern și relaxat, exact aerul pe care mi-ar plăcea să îl aibă locuința mea;
  • cât de importantă este o sufragerie confortabilă (cu o canapea perfectă, pe care am și identificat-o în noul catalog Ikea);
  • cum poți avea o bucătărie mică dar perfect funcțională, pentru că nimic nu îți dă parcă impresia de acasă ca posibilitatea de a găti o cină delicioasă sau unica rețetă de prăjitură care îți iese în propria bucătărie;
  • cum poți aduce natura în interiorul locuinței, mai ales că iarna duc dorul verdeții.

Catalogul Ikea 2017 marchează și câteva premiere interesante. Este vorba mai întâi de faptul că, pentru prima dată în istoria sa, catalogul include și editoriale care îmbogățesc și aduc savoare temei anuale. Vei regăsi 13 povești variate, de la modul în care îți găsești inspirația în bucătărie la atributele canapelei perfecte sau povestea covoarelor indiene țesute manual. Recunosc, mi-a făcut mare plăcere să parcurg aceste povești.

Noul catalog are mai multe pagini cu noutăți ca niciodată. În plus, poți vedea colecții care vor fi lansate abia peste câteva luni.

01_Catalog IKEA 2017 02_Catalog IKEA 2017 03_Catalog IKEA 2017

În ansamblu, deci, catalogul Ikea 2017 este o lectură mai plăcută ca niciodată, dar și foarte utilă, atât de plină de inspirație. Voi l-ați văzut deja? Dacă nu ați primit încă unul dintre 875.000 de exemplare, nu e timpul pierdut. Se distribuie până pe 10 septembrie.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

  1. Nu a ajuns inca, dar pare atat de tare si util, mai ales ca m-am mutat de curand intr-o garsoniera nu prea mare in care am nevoie de toate ideile bune posibile. Abia astept, in fiecare an l-am primit.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

fashion bloggers
Anterior

5 ținute de fashion blogger care să te inspire

Următor

3 insule grecești pe care mi-aș dori să ajung toamna aceasta