Idei de cadouri de Crăciun sub 100 de lei

idei de cadouri

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, așa că ar fi momentul perfect pentru câteva idei de cadouri sub 100 de lei! Am ales în principal producători români, care pun mult suflet în creațiile lor.

Globuri de sticlă personalizate

Încep cu câteva idei de cadouri clasice de Crăciun! Simbol al sărbătorilor de iarnă, un glob delicat din sticlă, personalizat cu numele persoanei dragi, are toate șansele să devină una dintre decorațiunile ei favorite, care să îi amintească peste timp de tine. Mi-au plăcut mult globurile de sticlă personalizate de Mustache, prețul unuia fiind de 60 lei.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Mustache (@mustacheartist)

Papetărie „Crăciunească”

Una dintre pasiunile mele este papetaria personalizată. Ador să adaug oricărui dar sau pachet un mic mesaj scris de mână… și caut întotdeauna o hârtie mai specială, o felicitare sau cartolină inedite, pe care destinatarul să le poată păstra. Custom Paper Design propune câteva colecții superbe pentru Crăciun, care includ felicitări și name tags pentru a personaliza cadourile. Toate sunt minunate, dar eu am reținut colecția Vintage Christmas, pe hârtie de acuarelă, al cărei design m-a cucerit. Un set de 6 felicitări și 6 etichete cu șnur costă 45 lei, iar un set de 12 felicitări și 12 etichete cu șnur costă 85 lei.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Custom Paper Design (@custom_paper_design)

Cafea de specialitate

În trecut, cafeaua marca momentele de socializare, fie vorba de locul de muncă sau de ieșirile în oraș. Anul acesta, însă, s-a transformat într-un „tovarăș” de nădejde și o companie pe care foarte mulți dintre noi o căutăm. Cafeaua este un cadou perfect oricând, în orice moment. Eu îți recomand o cafea de specialitate boabe sau măcinată așa cum știi tu că îi place persoanei respective sau, în funcție de preferințe, capsule de cafea, de ce nu, în arome specifice Crăciunului. Coffeelicious te ajută și să impresionezi, împachetând gratuit cafeaua comandată de cadou…

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Coffeelicious.ro (@coffeelicious.ro)

Cosmetice de pus în brad

Mergi întotdeauna la sigur cu produsele cosmetice, acestea se numără cu certitudine printre cele mai bune idei de cadouri… mai ales când este vorba de aromele irezistibile din Provence ale gamelor L’Occitane. Pentru Sărbători, L’Occitane propune 9 modele de „globuri” încântătoare, sub forma unor cutii metalice ce conțin diferite produse din game celebre ale brandului francez. O cutie metalică în forma de stea, brăduț sau glob, ce pot fi agățate în bradul de Crăciun, conține 3 produse travel size dintr-o anumită gamă, și costă 64,99 lei.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by L’OCCITANE ROMANIA (@loccitane_ro)

O plantă minunată

Anul acesta mi-am descoperit o nouă pasiune: aceea pentru plante. Și am descoperit și un cont de Instagram pe care m-aș uita la infinit. Pe Plantropic Store poți găsi o plăntuță minunată care să îi țină companie unei persoane speciale din viața ta… Sunt atâtea pe care mi le doresc, dar cred ca una dintre cele mai frumoase este Maranta, care costă 35 lei.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Plantropic (@plantropicstore)

Hot chocolate bomb

Așa cum te-ai prins probabil din descriere este vorba despre o „bombă calorică” delicioasă, un set de ciocolată caldă mai aparte care va încânta pe oricine iarna aceasta. Preț cutie 4 hot chocolate bombs – 50 lei.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Hot Chocolate Bomb (@hotchocolate.bomb)

Winter Mugs

Ca în fiecare an, McDonald’s păstrează tradiția lansând o nouă colecție de căni de Crăciun, în ediție limitată perfecte pentru cappuccino, ceai, vin fiert și nu numai. Mi se par perfecte pentru oferit în dar de Sărbători.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by McDonald’s Romania (@mcdonalds_ro)

Parfumuri pentru casă

Preferând acum mai degrabă confortul propriului cămin decât ieșiri în oraș, vacanțe și călătorii, recreăm aici senzațiile și farmecul locurilor pe care le preferam și iubeam altă dată… Alege în dar un kit de parfumat locuința în aromele Crăciunului cu difuzor și pastile de ceară parfumate, lucrate manual (preț set pe Luminaria Handcrafted – 50 lei).

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by annie (@luminariahandcrafted_events)

 

Lumânări cu arome divine

Dacă tot suntem la acest capitol, al recreării unui paradis olfactiv în propria locuință, mai am o sugestie de dar: o lumânare parfumată din colecția de arome de iarnă, de la Reminiscent of. Au și niște denumiri care „trezesc amintiri”: Reminiscent of A Silent Night, Reminiscent of A Ski Trip, Reminiscent of A Winter Cabin, Reminiscent of All I Want for Christmas (o lumânare mică – 125 ml – costă 79 lei).

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by REMINISCENT of (@reminiscent.of)

Sweet Advent Calendar 

Nu ai cum să dai greș cu dulciuri de Sărbători! Cu cât mai multe cu atât mai apreciat cadoul… Așa că îți recomand unul dintre Calendarele de Advent cu dulciuri pregătite anul acesta de cam toate brandurile. Retrăiește senzațiile copilăriei cu Advent Calendar-ul Kinder!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Kinder Romania (@kinder.romania)

Răsfăț pentru piele

Cine nu va adora să își înceapă ziua cu cel mai plăcut ritual – un scrub cu particule strălucitoare? Scrub-ul FIOR Sparkle va fi cu siguranță un dar foar apreciat! (preț 85 lei, cu împachetare pentru cadou).

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Fior – Șoapte pe piele (@fior.scrub)

Mug Stories 

Ce povești spun cănile? O persoană specială din viața ta poate descoperi asta într-un dar cu iz montan – set cană și pernă munte, 95 lei.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by MUG stories (@mug.stories)

 

Delicii de sezon

Un cadou pentru a „îndulci” audiența: eggnog delicios și dulceață de lapte… sper doar să te vei putea decide la câte opțiuni și arome găsești pe Sweet lechelle (Borcan dulce de leche (314 ml) – 25 lei; Eggnog (500 ml) – 50 lei).

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Lechelle (@sweet.lechelle)

 

Soare de iarnă

un pachet la fel de tentant ca și denumirea lui: 6 sortimente de miere de la Miere cu drag, într-o cutie frumos decorată, de Crăciun.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Miere cu Drag (@mierecudrag)

Cosmetice binefăcătoare

Am 3 produse de la Techir care nu îmi lipsesc niciodată din casă (crema de mâini, crema pentru călcâie și dezinfectantul pentru mâini), dar mi-a plăcut absolut fiecare produs încercat de la ei. Propun în acest moment numeroase seturi cadou, pentru orice buzunar, dintre care, eu ales în bugetul de până în 100 de lei: coșul mic alb Floarea Crăciunului (55 lei), cadoul hidratant (85 lei) și cutia Moș Crăciun pentru o prietenă dragă (95 lei).

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by TECHIR Cosmetics•Theraphy•SPA (@techir_cosmeticspa)

 

Italian style

Așa cum v-ați dat seama, ador cănile de orice formă și dimensiune. Și aș primi oricând cu cea mai mare plăcere un set de 2 cănuțe speciale, pentru espresso, de la Victoria Finală (prețul unei cănuțe este de 30 lei).

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Victoria Finala (@victoria_finala)

 

Voi de la ce mic artizan / producător local ați achiziționat sau veți achiziționa cadouri anul acesta?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Prajituri tradiționale de Crăciun

Următor

3 rețete de cafea preparate cu Krups Intuition