Un blog personal despre tot ce-i chic

Idei de cadouri: arome de Crăciun de la Yves Rocher

Beauty

Ce arome are Craciunul? Yves Rocher are răspunsul în fiecare an: arome gurmande, irezistibile…

Anul acesta, dacă sunteți în căutarea unor idei de cadouri de Crăciun, Yves Rocher ne propune câteva game de îngrijirea corpului cu arome speciale, în ediție limitată.

Fie că este vorba de gama cu aromă de clementine și scorțișoară, de cea cu merișoare și migdale sau cu pere și cacao, produsele în ediție limitată Yves Rocher îți vor parfuma irezistibil Sărbătorile, răsfățându-ți în același timp pielea cu texturile lor bogate și formulele eficiente.

Gamele Yves Rocher Clementine & Spices (clementine și scorțișoară), Yves Rocher Cranberry & Almond (merișoare și migdale) și Yves Rocher Pear & Cocoa (pere și cacao) include săpun-gel și cremă pentru mâini, gel de duș parfumat, gel de duș gomant, lapte de corp și balsam de buze.

Game Craciun Yves Rocher

Sună delicios, nu-i așa? Pe mine m-au cucerit (bine, nici nu le-a fost foarte greu, eu fiind o fană declarată a produselor Yves Rocher pentru îngrijirea pielii și nu numai).

În plus, din grijă față de mediu înconjurător și natură, recipientele produselor din gamele de Crăciun Yves Rocher conțin 25% plastic reciclat.

Sunt curioasā, pe voi ce aromā vā tenteazā?

La Chic Boutique

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recente în Beauty

Go to Top