Hunger Games la final

Afis_Jocurile Foamei - Revolta Partea a doua

Au fost patru ani (pentru mine doar vreo 3) de așteptare, fiecare final de an fiind « încununat » cu noi aventuri ale curajoasei Katniss Everdeen, rol în care s-a afirmat și noul star al Hollywood-ului, Jennifer Lawrence.

Dar seria Hunger Games a ajuns la final. The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 aduce deznodământul poveștii, pe care toți fanii seriei îl așteptam. Dar înainte de « au trăit fericiți până la adânci bătrâneți » (sunt sigură că pentru adevărații fani Hunger Games nu este nicio surpriză finalul și îmi va fi iertat acest mic spoiler), avem lupta, avem aventură, dramatism și o doză mare de suspans.

Dezamăgită de deciziile și acțiunile președintei Alma Coin (o Julianne Moore cu un păr foarte drept și foarte cenușiu), Katniss Everdeen, devenită imaginea revoltei și a luptei locuitorilor din Panem împotriva președintelul Snow (Donald Sutherland), hotărăște să-și ia viața în propriile mâini și pună capăt confruntărilor sângeroase înfruntându-l direct, fără știrea aliaților săi, pe Snow.

Revenită pe străzile Capitoliului, unde pășise prima dată plină de neîncredere și teamă de necunoscut, pregătită (și nu prea) de prima ei luptă în Jocurile Foamei, Katniss are de înfruntat noi obstacole și încercări dintr-un fel de Hunger Games apocaliptice, o încercare disperată a președintelui Snow de a reprima revolta și a-si menține influența. Katniss nu este singură, alături de ea fiindu-i camarazii « de cursă lungă » : Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin), Peeta (Liam Hemsworth) și Cressida (Natalie Dormer). Evident, campcanele întinse de Snow sunt teribile și mortale, răpindu-i din nou, pentru totdeauna prieteni apropiați. Nu o vor împiedica însă să își ducă la final misiunea, chiar dacă nu în modul în care își imaginase inițial.

Eu zic că trebuie să vedeți Hunger Games: Mockingjay – Part 2, iar dacă vreți să vă reîmprospătați amintirile un maraton Jocurile Foamei este cea mai bună idee pentru acest weekend.

Jocurile foamei: Revolta – Partea a doua / Hunger Games: Mockingjay – Part 2 ruleaza din 20 noiembrie în cinematografe, fiind distribuit în Romania de Forum Film. Pentru o experiență completă, vizionează ultima parte a seriei Jocurile Foamei în T Imax, în format 3D.

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte recomandări de FILM:
Recomandare film – Jocurile Foamei: Sfidarea
Cronica de film – The Hunger Games: Mockingjay Part I
Garderoba The Hunger Games de pe Net-a-Porter
Când Bradley Cooper a devenit Super Chef
Internul: când Robert De Niro o întâlnește pe Anne Hathaway
Recomandare film: o nouă Misiune Imposibilă pentru Tom Cruise

10 motive pentru care aș revedea filmul Pixels
The Man from U.N.C.L.E. – filmul cu cele mai frumoase și scumpe haine și mașini din 2015
Un film impresionant: Southpaw
Recomandare film: Elysium
Seriale de urmarit
Never lose FOCUS
The Loft, ce se intampla cand cazi in Ispita
Cronica de film: Mortdecai

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cate Undwerwood
Anterior

Cum să te îmbraci dacă mergi la o cursă de Formula 1

Optimashop SVR - îngrijirea pielii
Următor

5 produse esențiale pentru îngrijirea pielii în sezonul rece