Hotel by Italian Designer

Pentru ca se apropie, pentru unii a si demarat, perioada vacantelor, va propun un subiect de sezon: hoteluri de vis, concepute, proiectate sau decorate de designeri italieni. Unele dintre cele mai celebre nume din lumea modei (Donattela Versace, Salvatore Ferragamo, Giorgio Armani, Moschino, Missoni, Bvlgari, Bottega Veneta sau Alberta Ferretti) si-au legat numele si reputatia de unele dintre cele mai spectaculoase locatii de vacanta. Nu stiu cati dintre voi vor ajunge sau au poposit deja intr-unul dintre hotelurile de designer, dar putem face impreuna o calatorie in imagini, de la Milano la Dubai, trecand prin Queensland, Edinburgh, Roma si Londra.

Palazzo Versace din Queensland, Australia, este un tribut adus de Donatella Versace fratelui sau, prin stralucirea si luxul uluitor: 200 de dormitoare spatioase cu pereti vitrati, terase private si decoruri opulente, mobilierul si chiar vesela din restaurante purtand semnatura Versace. Pretul aproximativ al unei camere in Palazzo Versace Australia este de 400 de euro pe noapte. Anul acesta a fost inaugurat si Palazzo Versace Dubai, un nou reper evident al turismului de lux

Portrait Suites din Roma, Italia, este o resedinta de vacanta de lux (pretul unei apartament situandu-se in jur de 850 de euro pe noapte), aflata chiar deasupra boutique-ului Ferragamo de pe Via Condotti. Ferragamo si-a pus amprenta si semnatura si pe alte hoteluri de lux din Florenta: Hotel Lungarno (care este de altfel proprietatea sa), Hotel Continentale, Villa Le Rose si Gallery Hotel Art.

Maison Moschino din Milano este un boutique hotel fermecator, amenajat intr-o fost gara construita in stil neoclasic, in 1840. Fiecare dintre cele 65 de camere spune propria poveste, fiind decorata aparte, intr-un stil mistic si artistic. Pretul unei camere pe noapte este in jur de 240 de euro.

Hotel Missoni din Edinburg si mai recent hotelul de 5 stele din Kuwait sunt doua proprietati contemporane, facand parte din reteaua Rezidor Hotel Group, remarcandu-se prin decorurile cu modelul grafic colorat consacrat al casei Missoni. Sunt planificate noi hoteluri semnate Missoni: in Turcia (Hotel Missoni Belek cu 138 de camere, prevazut pentru anul acesta), in Oman (Hotel Missoni Jebel Sifah cu 250 de camere, ce va fi inaugurat in noiembrie 2013), insulele Mauritius (are va avea 80 de camere si este prevazut a fi inaugurat in primavara 2014), in Brazilia (Hotel Missoni Ilha de Cajaiba cu 118 camere, prevazut pentru februarie 2014) si  Qatar (Hotel Missoni Doha cu 270 de camere, va fi inaugurat probabil in primavara lui 2015).

Hotel Armani din Dubai este situat in cea mai inalta cladire – Burj Khalifa – si include 160 de camere mobilate intr-un stil luxos si opulent cu piese semnte Armani/Casa, 8 restaurante (cu specific diferit, de la mediteranean la japonez) si un centru spa imens. Sunt prevazute noi hoteluri Armani in Milano, Marrakech, Marassi – Egipt, Londra, New York, Shanghai si Tokyo.

Bvlgari Hotels & Resorts este un joint-venture intre Bvlgari Group si Ritz-Carlton Hotel Company, care detine 2 hoteluri prestigioase, in Milano (hotelul preferat de vedete pentru Milano Fashion Week) si Bali, cu preturi incepand de la 550 de euro pe noapte.

Sper ca v-am facut sa visati cu ochii deschisi, eu chiar nu ma pot hotari care dintre aceste hoteluri de designer este favoritul meu. Voi puteti?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Nou pe wishlist:
Nike Dunk Sky Hi Milan

Următor

Romantic mood