Pentru că vremea nu prea mă mai inspiră la plimbări ca înainte (ploaia și frigul sunt marii inamici ai ieșirilor), dar a vreau ca weekend-urile să fie speciale, am avut ideea unui weekend home spa.

În plus, pielea mea se resimte după vara călduroasă, avea nevoie de o îngrijire profundă, iar relaxarea a fost și ea binevenită după o săptămână extrem de agitată.

Rețeta mea pentru o sesiune de home spa?

  • o cadă cu apă fierbinte
  • săruri și arome de baie
  • hidratare
  • o cană de ceai aromat

home spa

Încearcă o baie relaxantă și parfumată, pentru care eu îți recomand produsele Scottish Fine Soaps – eu sunt îndrăgostită de sarea de baie Au Lait (ce lasă pielea fină, divin parfumată și întinerită) și de esența de baie cu lavandă și liliac.

Și The Body Shop are o gamă interesantă de produse pentru baie și spa la tine acasă. Eu îți recomand Fuji Greeen Tea bath tea (o sare de baie cu frunze de ceai verde, destresantă și revigorantă, îmbogățită cu aloe vera pentru hidratare intensă).

bubble bath_scottish fine soaps_the body shop

Toamna este momentul perfect pentru o exfoliere temeinică, pentru a înlătura stratul de celule moarte de la suprafața pielii, dar și a-i conferi o nouă strălucire.

Folosește un exfoliant natural – cu sare de mare, zahăr brun sau zaț de cafea, sau un produs special. Îți recomand sapunurile și gelurile exfoliante din gama Yves Rocher Plaisirs Nature (nuca de cocos este o aromă în tot cu sezonul, nu crezi? Dulce și învăluitoare, amintind de zilele toride de vară).

Poți încerca unul dintre scrub-urile Collistar din gama de produse anticelulită pentru un gomaj perfect și menținerea unei forme de invidiat chiar și în sezonul rece. Eu le ador și le asociez după baie cu magicele capsule anticelulită cu cofeină, care fac minuni.

scrub_collistar_yves rocher

Acordă-le acum puțină atenție și tălpilor tale, greu încercate vara aceasta. Îți recomand noua pilă electrică Urgo, care îi va reda suplețea pielii tălpilor tale.

pila_electrica_Urgo

Ultima etapă a ritualului home spa? Hidratarea! Poți încerca soluții naturale precum untul de shea sau untul de cacao.

Eu îți recomand crema fondantă Collistar – Crema Fondente Sublime Collistar, atât de fină și de delicată, foarte eficientă, sau untul super hrănitor pentru corp de la Sephora.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

5 rețete de măști homemade pentru o piele perfectă toamna aceasta

aranjament floral_DIY
Următor

DIY: Cum realizezi simplu un aranjament floral de impact