Hobby-ul meu, pictura

Una dintre pasiunile mele a fost dintotdeauna arta, iar de curand am avut norocul sa descopar cat de relaxant poate fi sa pictezi sau sa desenezi. Voi vorbi insa pe larg despre aceasta activitate extrem de recreativa, pe care o recomand pentru a iesi putin din ritmul nebun al vietii cotidiene moderne, intr-un alt post.

Astazi vreau sa fac o recomandare celor care au descoperit deja acest hobby.  Saptamana aceasta revin la oferta speciala in magazinele Lidl instrumentele de pictura. In decembrie am achizitionat de la ei setul complet de desen (care continea uleiuri, acrilice si acuarele, cate 12 culori, pasteluri de ulei, creioane si markere colorate , pensule, fara a uita caseta frumoasa de lemn pentru pastrare si transport) precum si pasteluri cretate si am fost foarte multumita.

De data aceasta, Lidl propune seturi de 12 culori de uleiuri, acrilice, acuarele si pasteluri (la doar 11,99 lei setul), set de pensule rotunde din par artificial, care include paleta pentru amestecul culorilor si suportul pentru pensule (21,00 lei), seturi de panze compuse din 5 bucati de diferite dimensiuni – 18×24, 24×30, 30×40, 40×50 si 50×70 cm (49,99 lei setul de 5) si blocuri cu panze de pictura, in doua dimensiuni – A3  si A4 (21,99 lei blocul de 10 file).

Pentru pasionati oferta de la Lidl este foarte interesanta (mai ales la panze si pensule), iar pentru cei care inca isi cauta un hobby deosebit poate fi oportunitatea de a descoperi pictura. Eu o recomand, este o activitate revigoranta si deconcertanta, iar talentul, pentru amatori si practicantii ca hobby ai picturii, nu este necesar. Trebuie doar sa iti doresti si poti incepe cu tehnica „paint by numbers”, care it poate da curaj sa incerci si desene proprii sau reproduceri.

Tu ce hobby-uri ai?

5 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

3 produse pentru un par stralucitor

Următor

Brunch la Readers Café