Un blog personal despre tot ce-i chic

H&M: colectia de primavara 2013

Fashion

Am avut ocazia de curand sa descopar in avanpremiera colectia H&M primavara 2013. Este o colectie foarte fresh, imbinand culorile tari (rosu, galben, verde) cu nuante neutre cu aspect decolorat de soare.

Mie mi-au placut, ca de obicei, foarte multe lucruri… dar mi-a ramas sufletul la cateva piese in special si am sa incerc sa va explic de ce, pe langa sentimentul irational de « trebuie sa le am ».

Mi-au atras privirea in primul rand fusta si geaca de piele gofrata, cum o numesc cei de la H&M in catalog. Modelul floral, romantic, in antiteza cu pielea neagra care este asimilata cotumatiei motociclistilor, le confera o nota deosebita. Acestea vor putea fi purtate si impreuna, dar geaca ar completa minunat si una dintre fustele cu franjuri, de care m-am indragostit, din aceasta colectie H&M.

Aplicatiile metalice sau tintele se perpetueaza si in colectia de primavara H&M : mie mi-au placut mult camasile cu buzunare, in 2 culori – kaki si bleu – si o fusta scurta, dreapta, lejera ce se va combina perfect cu camasa larga, bufanta, care se regaseste in colectia de primavara H&M 2013, si cu ghetele de cowboy, o alta piesa de rezistenta a colectiei pe care am adorat-o.

Mi-a mai placut foarte mult si o rochie vaporoasa pe verde cu un imprimeu diafan, dar si cateva piese foarte vesele, cu imprimeu « fructifer » – este vorba de fapt de un imprimeu cu un ananas.

Accesoriile sunt si ele foarte deosebite : cercei cu canafi, colier cravata, esarfe cu tine si ghetele de cowboy pe care deja le-am mentionat la piesele favorite din colectia de primavara H&M.

Am vazut si cateva preturi, orientative in euro : rochia verde diafana este de exemplu la 69,95 euro, fusta cu tinte la 59,95 euro, camasa bufanta la 34,95 euro, tricoul cu ananas la 19,95 euro, iar geaca de piele la 349 euro…

Am deci alte cel putin 10 motive, de la H&M, pentru care abia astept primavara (si nu doar calendaristic).

Foto: H&M

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Recente în Fashion

Go to Top