Hidratare în roz

creme hidratante_Caudalie Vinosource

Senzația de sete este îngrozitoare pentru tot corpul, așa că de ce ne-am lăsa tocmai tenul să sufere de sete?

Pentru a evita acest asta și a-i oferi tenului, indiferent de tipul său, toată hidratarea necesară, Caudalie a relansat gama Vinosource, propunând o colecție de texturi excepționale, într-un ambalaj nou, roz, foarte atrăgător.

Având ca numitor comun ingredientul minune apa de struguri organică, produsele Caudalie Vinosource promit o experiență senzorială excepțională, alături de hidratarea atât de necesară menținerii frumuseții și tinereții pielii.

Crema Sorbet Hidratantă Caudalie Vinosource, destinată pielii sensibile, se transformă în apă la contactul cu piele. Conține apă de struguri bio, cu un conținut ridicat de oligoelemente și vitamine, cu efect hidratant și calmant, drojdie de vin (vinolevure, un ingredient patentat de Caudalie) cu efect hidratant, ce întărește sistemul imunitar al pielii, extract de mușețel și Polifenoli din struguri cu efect antioxidant intens.

Imediat după aplicare pielea radiază de sănătate și prospețime, oferind un confort absolut (cine s-ar putea simți confortabil cu tenul uscat și senzația aceea neplăcută de strângere). Și cum să nu adori notele delicate și proaspete de citrice și mentă ?

Fluid matifiant hidratant Caudalie Vinosource, ideal pentru tenul mixt, o cremă fluidă lejeră cu efect de matifiere, ce reduce excesul de sebum instant, oferind în același timp hidratare optimă. Conține apă de struguri bio, cu efect hidratant și calmant, drojdie de vin cu efect protector, extract de frunze de ceai verde și pudră de in pentru a absorbi excesul și a regla secreția de sebum, Polifenoli din struguri, cei mai puternici antioxidanți din lumea vegetală.

După aplicare, pielea rămâne mată și catifelată.

Cremă fondantă hidratantă Caudalie Vinosource, excelentă pentru pielea uscată. O cremă fină ce oferă tenului uscat nutrienții necesari. Printre ingredientele sale active se numără uleiul din semințe de struguri, extrem de hrănitor, bogat în omega 6 și vitamina E, drojdia de vin cu efect protector și Polifenoli din struguri, cu efect antioxidant.

Cremă regenerantă hidratantă Caudalie Vinosource, pentru pielea foarte uscată. Este o cremă cu efect puternic reparator, ce hidratează în profunzime tenul, oferindu-i rapid un nivel optim de confort și suplețe. Printre ingredientele sale active se numără uleiul din semințe de struguri, extrem de hrănitor, bogat în omega 6 și vitamina E, extract de castane, cu efect hrănitor și regenerant, unt de shea organic, ultra hidratant și hrănitor, drojdie de vin cu efect protector și Polifenoli din struguri, cu acțiune antioxidantă.

(Produsele Caudalie se găsesc în farmaciile Helpnet !)

Hidratare & ceva în plus…

Pentru o eficiență sporită a produselor de hidratare, folosește un exfoliant delicat 1 dată (sau cel mult de 2 ori pe săptămână), pentru a înlătura stratul de celule moarte, care poate împiedica pătrunderea ingredienților activi ai cremelor în profunzimea pielii.

Pentru a potența efectul cremei hidratante, utilizează pe tenul curat, dimineața, înainte de cremă, un ser hidratant (textura sa foarte fină îi permite să pătrundă adânc în piele și să hidrateze profund).

Tot pentru a amplifica efectul hidratant al cremei, aplică peste aceasta un primer / o bază pentru machiaj, care împiedică produsele de make-up să pătrundă în piele și să diminueze efectul hidratant al cremei, oferind totodată rezistență și un aspect perfect machiajului.

Și nu în ultimul rând, nu uita de protecția solară. Folosește un produs (ser, cremă, fond de ten…) cu minim SPF20 (cel mai indicat SPF50) – razele soarelui deshidratează și îmbătrânesc cel mai tare tenul.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arcaba Concept - must haves 2016
Anterior

3 piese Arcaba Concept pe care să le adori vara aceasta

Digital Divas by AVON
Următor

Ne vedem la Digital Divas by AVON 2016