Happy 50 Pronovias

Pronovias 50 anniversary

La finalul saptamanii, dupa o zi de lucru in care sunt sigura ca si pe voi v-au tentat soarele si vremea frumoasa de afara, ma gandeam sa ne amuzam putin. Mi-am reamintit de unul dintre cele mai amuzante episoade din Friends (si cam toate sunt amuzante), in care fetele (Rachel, Monica si Phoebe) se distreaza imaginandu-se mirese (toate trei fiind in acel moment foarte departe de un astfel de eveniment).

Ce a declansat insa amintirea acestui episod din Friends? Este vorba despre imaginile unor rochii incredibile de mireasa din colectiile Atelier Pronovias 2015, prezentate  in cadrul unui show aniversar intitulat ”50 de ani imbracand vise”. Si intradevar, de vis creatiile prezentate de Pronovias.

Pronovias 50 anniversary

Pronovias 50 anniversary

Pronovias 50 anniversary

Pronovias 50 anniversary

Pronovias 50 anniversary

Pronovias 50 anniversary

Nu sunt fana rochii de mireasa, nici nu visez cu ochii deschisi la rochia alba de printesa, dar ca pasionata de fashion si de frumos in general, nu pot sa nu admir creatiile pretioase din dantela cu motive florale, matase Mikado sau satin, ce amintesc de stralucirea hollywoodiana din anii ’30.

Si de aceea cred ca indiferent de cat de pragmatice ati fi este imposibil ca imaginile show-ului Pronovias ”50 de ani imbracand vise” sa nu va impresioneze. Pe mine m-ar tenta o sesiune de ”funny brides” ca in Friends, in rochiile Pronovias, evident. Voi ce parere aveti?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Maleficent look by MAC

Dove Mirrors - concurs Dove
Următor

Concurs Dove: Tu ce vezi cand te privesti in oglinda?