Haos de Crăciun

Haos de Craciun - Love the Coopers - film

Haos de Crăciun: Toate familiile au probleme, cu cât sunt mai numeroase cu atât mai multe secrete, vorbe nerostite și neînțelegeri. Iar Crăciunul și Sărbătorile de Iarnă sunt momentul ideal pentru a trece peste toate, pentru reapropiere, chiar și pentru înfiriparea unor noi iubiri.

Despre toate acestea este vorba în Haos de Crăciun, o comedie trăznită despre o familie altfel: Charlotte (Diane Keaton) și Sam Cooper (John Goodman) divorțează și nu ar vrea să anunțe vestea familiei chiar de Sărbători; fiul lor Hank (Ed Helms) este șomer, divorțat și cu doi copii, iar fiica lor Eleanor (Olivia Wilde) are mari probleme sentimentale, preferând să își petreacă timpul în barul aeroportului decât să dea ochii cu familia mai devreme; Emma (Marisa Tomei), sora lui Charlotte, este singură și foarte înverșunată (fără să-și mai aducă aminte exact de unde a pornit totul) împotriva surorii sale, iar tatăl lor, Bucky (Alan Arkin), manifestă un atașament ciudat față de o chelneriță cu 50 de ani mai tânără, cu o copilărie nefericită alături de mama alcoolică (Amanda Seyfried).

Certuri și probleme nerezolvate, frustrări și gelozii mocnite, toate răbufnesc în cele mai nepotrivite momente, producând un adevărat haos în familia Cooper.

Finalul este însă – așă cum trebuia pentru un film de Crăciun – unul fericit, pentru toate personajele, care realizează importanța apartenenței și susținerii familiei.

Haos de Crăciun / Love the Coopers rulează deja în cinema, putând fi o opțiune potrivită pentru o seară de relaxare în decembrie, după orele de muncă. Garantat vei râde, probabil te va și impresiona, dar în principal te va destinde.

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte recomandări de FILM:
Hunger Games la final
Când Bradley Cooper a devenit Super Chef
Internul: când Robert De Niro o întâlnește pe Anne Hathaway
Recomandare film: o nouă Misiune Imposibilă pentru Tom Cruise

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Anterior

Advent Calendar LaChicBoutique: 1 decembrie (incheiat)

Următor

Advent Calendar LaChicBoutique: 2 decembrie (incheiat)