Hannibal si pizza

Ce pot avea in comun Hannibal si pizza, personajul noului serial de pe AXN si pizza de la Jerry’s? Pana ieri seara nu as fi crezut ca exista o astfel de legatura, dar o comanda la Jerry’s Pizza mi-a dezvaluit contrariul.

Se pare ca AXN si Jerry’s Pizza au un parteneriat in acest moment (cel putin asa banuiesc) avand ca scop promovarea noului serial Hannibal, care se difuzeaza in fiecare luni, de la ora 22:00 (asa cum am aflat de pe ambalajul  pizzei comandate).

Eu nu prea ma uit la televizor, dar imi plac serialele, asa ca am apreciat modalitatea inedita prin care am aflat despre Hannibal. Si pentru ca pizza Hannibal (cu pepperoni, sunca, bacon si carnaciori), care m-a intampinat pe site-ul Jerry’s la plasarea comenzii si reclama serialului de pe cutia de pizza mi-au trezit interesul, am cautat sa vad despre ce e vorba de fapt in serial.

Hannibal este un serial nou nout, foarte bine cotat peste tot pe net, care exploreaza inceputurile relatiei dintre un renumit psihiatru, Hannibal Lecter, si pacientul sau, un tanar profiler criminalist al FBI, care este urmarit de capacitatea sa de a empatiza cu criminalii in serie.

Sincer, pe mine m-a facut curioasa, asa ca maine seara la 22:00 voi fi probabil pe AXN (daca reusesc in noaptea asta sa ma pun la curent cu episodul pilot pe care l-am ratat lunea trecuta, nestiind ca incepe Hannibal la AXN).

Acestea sunt lucrurile pe care Hannibal si pizza le au in comun. Interesant mod de promovare a unui serial, nu-i asa?

Foto via AXN

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Accesorii in tendinte la reduceri

Următor

Beyonce noua imagine H&M