Hair style: Low ponytail

Odată cu venirea toamnei, părul devine parcă și mai rebel, devenind mai dificil de aranjat, mai pretențios în ceea ce privește îngrijirea și mai solicitant, în general.

Dar, cum ar fi să existe o coafură care să rezite intemperiilor, care să nu afecteze firul de păr, potrivită în orice moment al zilei și în tendințe în orice sezon? Minunat, nu-i așa? Ei bine, ea există! Este vorba despre celebra și obișnuita „coadă de cal” – ponytail, utilizată și reinterpretată de toți hairstiliștii lumii, cu orice ocazie.

Îmi confirmă această afirmație chiar Kevin Hughes, Moroccanoil Artistic Director, care s-a ocupat personal de look-ul modelelor ce au defilat în prezentarea colecției primăvară – vară 2019 Oscar de la Renta. El a propus un low ponytail elegant, ușor de realizat, elegant și foarte chic, hair style-ul perfect pentru femeia modernă, dinamică, dornică de călătorii și noi aventuri.

Low ponytail este coafura abordată de Kevin pentru cele 2 surori celebre – Bella și Gigi Hadid, pentru show-ul Oscar de la Renta SS19, ale cărei secrete ni le dezvăluie exclusiv.

 Embed from Getty Images

Iată deci pașii realizării unui low ponytail ce îți va da un aer sofisticat și foarte actual:

Pasul 1

Pe părul umed, folosește o cantitate de mărimea unei monede de ulei Moroccanoil Treatment, pentru a crea baza perfectă pentru styling.

Pasul 2

Pentru a proteja părul de agresiunile termice, folosește Moroccanoil Perfect Defense pe toată lungimea firului de păr înainte de a folosi uscătorul de păr și celelalte aparate de styling.

Pasul 3

Usucă bine părul, de la rădăcină până la vârfuri.

Pasul 4

Aplică o cantitate mică de  Moroccanoil Smoothing Lotion șuviță cu șuviță pentru a pregăti părul pentru placă.

Pasul 5

Folosește placa pentru a întinde perfect fiecare șuviță (alege șuvițe subțiri pentru cel mai bun rezultat).

Pasul 6

Alege cărarea perfect pe mijloc si prinde părul la spate în coadă cu un elastic subțire. Cu o șuviță, maschează elasticul, învârtind-o la baza cozii.

Pasul 7

Pentru finish, aplică Moroccanoil Luminous Hairspray Medium. Coafura va rezista mai mult și va arăta și mai bine.

 Embed from Getty Images

 Embed from Getty Images

Produsele Moroccanoil pot fi achiziționate din magazinul Topline și online.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Mic dejun la drum

Următor

3 deserturi tradiționale descoperite la Food camp Sibiu