Haine cu tinte

Metallic trend sau tintele este una dintre tendintele care ma pasioneaza deja de un sezon. Si nu doar haine cu tinte: pantofi cu tinte, cizme cu tinte, camasi cu tinte, rochii cu tinte, accesorii cu tinte. Absolut orice are tinte este IN.

De diferite forme si marimi, aplicate pe imbracaminte sau accesorii, tintele par ca aduc un plus de sarm, de eleganta si rebeliune in acelasi timp. Tintele scot din monotonie si banalitate orice element de imbracaminte : de la o clasica camasa (unde pot fi aplicate pe guler, pe umeri, pe maneci, pe spate, pe piept…) pana la rochia eleganta de seara, trecand inclusiv prin costumele de baie ; si personalizeaza orice accesoriu (curele, pantofi, cercei, bratari, genti si chiar ciorapi).

Creatiile de sute si mii de euro ale celor mai mari case de moda au servit, din fericire, ca sursa de inspiratie pentru brandurile accesibile si astfel una dintre cele mai interesante tendinte a coborat in strada si s-a multiplicat la infinit.

In continuare cateva exemple ale acestui trend « tintat ». Am ales cate un model accesibil (Zara, River Island, Topshop) pentru fiecare piesa de designer selectionata, tocmai pentru a demonstra faptul ca a fi in tendinte nu semnifica obligatoriu ruina financiara, pentru cele mai multe.

Iar daca intre alegerile mele sau in colectiile de toamna ale brandurilor preferate nu veti gasi exact articole pe care le visati cu tinte, Topshop propune un kit pentru a transforma orice haina sau accesoriu in piesa tintata favorita! Si, este clar, ca in noaptea de revelion trebuie sa porti tinte!

Ce spuneti deci… Metalic trend da sau nu ?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Filme de Craciun

Următor

Body suit