Gwen Stefani for OPI

gwen_stefani_for_opi

Gwen Stefani for OPI: Primavara aceasta, OPI propune o colectie de lacuri de unghii plina de culoare si energie, inspirata de un star unic.

Gwen Stefani – compozitor, cantareata,  designer si actrita – a fost alegerea perfecta pentru o colaborare cu brandul OPI, impreuna creand o suita de culori care atrag orice femeie.  Gwen Stefani condenseaza diversitatea unei femei moderne, tinand cont de multiplele pasiuni, cu stilul si flerul deja cunoscute. Colectia Gwen Stefani for OPI se inspira din look-urile vedetei pe covorul rosu, aparitiile sale pline de culoare si savoare.

Gwen Stefani for OPI

Colectia Gwen Stefani for OPI cuprinde nuante de lacuri de unghii intense, cu texturi inedite: de la rosu traditional la nuante dramatice de roz, un nou finish ce imbraca unghiile in negru semi-mat si un auriu subtil texturizat, un crom incantator, un glitter teatral si stralucitor.

Gwen Stefani for OPI

Si pentru a fi in ton cu noul sezon, plin de efervescenta si dinamism, OPI propune pasionatelor de manichiura mai multe modele de nail art, inspirate de stilul inconfundabil al lui Gwen Stefani. Pentru a le realiza, gasiti pe pagina de Facebook OPI cateva tutoriale interesante.

Gwen Stefani for OPI

Cum vi se pare noua colectie Gwen Stefani for OPI?

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Fashion for Business
Anterior

Cum a fost la Fashion for Business

Band of Creators in Wonderland
Următor

Band of Creators in Wonderland