Gusturi mediteraneene la Lugo Restaurant & Lounge

Nu refuz niciodată o experiență culinară nouă, mai ales atunci când este vorba despre gusturi mediteraneene. Lugo Restaurant & Lounge mi-a amintit de vacanța pe Coasta Amalfi și de experiența restaurantelor din Sorrento, de care nu mă mai săturam.

Doar priveliștea mi-a lipsit, imaginea coastei însorite și a mării incredibil de albastră. A compensat însă faptul că eram cu cei mai buni prieteni, la râsete și povești… asezonate evident de preparatele delicioase.

Și dacă tot am vorbit de gusturi mediteraneene, în meniul Lugo găsești cu certitudine cel puțin un preparat pentru toate preferințele.

Am menționat deja dorul și nostalgia față de vacanța în Italia de vara trecută, așa că venisem setată pe paste și tiramisu.

Noroc cu prietenii mei, așa am avut ocazia să gust și câteva dintre vedetele meniul Lugo Restaurant & Lounge (spun acest lucru pentru că nouă ne-au părut excepționale): tartar de ton, cotlete de berbecuț cu sos de vin alb și măr Lugo (un deliciu cu măr copt învelit într-un foetaj și scufundat într-un sos de caramel).

Și pastele au fost bune, al dente, exact așa cum trebuie, bruschetele mixte inedite – mi-a plăcut mai ales cea cu salată de ton, iar creveții AOP Al Forno aromați și delicioși.

Recomandare: încearcă și vinul Lacerta – Shiraz 2014

Atmosfera este una atât de relaxată la Lugo Restaurant & Lounge (poate și datorită împărțirii spațiului în încăperi cu 3-4 mese ce îți dă senzația plăcută de intimitate și confort) încât ai putea jura că te afli cu adevărat pe Coasta Amalfitană (italienii sunt recunoscuți pentru relaxarea cu care abordează viața și turiștii care le trec pragul).

Personalul este foarte amabil și discret, prezent lângă masa ta fix atunci când ai nevoie.

Aștept cu nerăbdare vremea frumoasă pentru a testa și terasa exterioară a restaurantului, care se anunță senzațională.

 

Credit foto: Dragoș Chircu

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

3 soluții pentru o demachiere eficientă

Următor

7 sfaturi de frumusețe pentru primăvară