Grace of Monaco – recomandare film

Grace of Monaco

Saptamana aceasta se lanseaza in cinematografe filmul Grace of Monaco, pe care il astept cu nerabdare inca de anul trecut, cand aflam primele detalii despre pelicula si vedeam primele imagini cu Nicole Kidman intruchipand-o pe una dintre cele mai celebre printese.

Am avut sansa sa vad in avanpremiera filmul Grace de Monaco si vi-l recomand. Este complet diferit de ce mi-am imaginat, adica o poveste a vietii printesei de Monaco. Plasat in 1962, la 6 ani dupa nunta care a transformat-o pe castigatoarea premiului Oscar, actrita Grace Kelly, intr-o printesa, Grace of Monaco, filmul relateaza, intr-o interpretare originala si proprie realizatorilor, un an de cotitura in viata uneia dintre cele mai cunoscute capete incoronate ale Europei din secolul 20. Este anul in care Grace se desprinde complet de fosta viata, renuntand definitiv la ideea de a mai juca in filme si dedicandu-se familiei; se transforma in adevarata printesa de Monaco si isi asuma rolul de sotie a unuia dintre monarhii europeni, printul Rainier.

La fel ca pelicula Diana, lansata anul trecut, Grace of Monaco nu urmareste sa realizeze o biografie exacta si documentata asupra vietii printesei. Este o fictiune si trebuie tratata ca atare.

Mie mi-au placut atat interpretarea, cat si transformarea actritei Nicole Kidman in Grace de Monaco, iar filmul mi-a trezit o mare curiozitate de a descoperi viata printesei, dar mai ales filmele frumoasei Grace Kelly (High Society, The Swan, Rear Window, The Country Girl pentru care a castigat Oscarul, To catch a thief sau Mogambo).

Pentru toate cele pasionate de povesti cu printese moderne, Grace of Monaco este un film ce nu trebuie ratat. Filmul Grace de Monaco, distribuit in Romania de Mediapro Distribution, are premiera vineri, dar poate fi vizionat deja in avanpremiera de miercuri, 11 iunie, in cateva cinematografe din tara. 

Invalid Displayed Gallery

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Weekend perfect
Anterior

Ingredientele unui weekend perfect

Ochelari de soare - tendinte vara 2014
Următor

Ce ochelari de soare purtam vara aceasta ?