Givenchy L’Interdit

Săptămâna aceasta, pe o vreme care îți cam interzicea să ieși din casă, am celebrat lansarea parfumului Givenchy L’Interdit. Într-un spațiu al contrastelor urbane, petrecerea de lansare s-a aflat sub semnul plăcerilor interzise – confesiuni, tatuaje, fotografii lipsite de inhibiții, dansuri lascive și chiar un break room.

L’Interdit a fost parfumul creat special pentru Audrey Hepburn, muza și prietena apropiată a lui Hubert de Givenchy, fondatorul casei franceze. Legenda spune că, în 1957, atunci când a fost întrebată dacă poate comercializa acest parfum, Audrey ar fi răspuns: « Je vous l’interdis ! ». Se pare însă că designerul a trecut peste cuvântul muzei sale și a lansat parfumul botezat din acest motiv „L’Interdit”.

61 de ani mai târziu, Givenchy relansează parfumul L’Interdit sub forma unui îndemn adresat femeilor de a depăși convențiile și de a simți fiorul experiențelor interzise.

Un parfum captivant, ce are în compoziție flori albe, de portocal, iasomie și tuberoze, infuzate cu note întunecate, de vetiver și patchouli, L’Interdit este un adevărat tribut adus spiritului liber, ce sfidează convenții și limite. L’Interdit este parfumul paradoxurilor, lumina îmbrățișând întunericul, iar notele florale luminoase contopindu-se cu acordurile întunecate.

L’Interdit este despre încălcarea propriilor limite, despre curaj, feminitate și fiorul pe care ți-l oferă o senzație interzisă. Este un parfum elegant, veritabilă creație reprezentativă pentru casa Givenchy, feminin datorită notelor florale, intens și îndrăzneț.

La mine, a fost dragoste la prima „întâlnire” cu noul Givenchy L’Interdit. O „recunosc” în el în mare măsură pe muza lui Hubert de Givenchy, Audrey Hepburn – stylish, curajoasă, unică, și mă încântă!

 

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

3 deserturi tradiționale descoperite la Food camp Sibiu

Următor

5 idei pentru un mic dejun sănătos