Giveaway: rasfata-te cu un pachet de cosmetice naturale

In aceasta iarna am descoperit cremele naturale de la Yamuna si am fost foarte incantata. De atunci m-am mai rasfatat cu diferite produse Yamuna, iar acum am trei pachete pentru voi care contin fiecare o crema de corp Yamuna (1000 ml) si o sare de baie. Concursul se desfasoara de astazi, duminica 3 martie, si pana vineri, 8 martie, la miezul noptii.

Ca sa participi la acest concurs nu trebuie decat sa dai doua click-uri si sa te imprietenesti cu cei de la Aseyda si cu mine  pe Facebook si sa-mi spui intr-un comentariu la acest post ce aroma naturala preferi in produsele cosmetice. Cele trei castigatoare vor fi desemnate prin tragere la sorti si le voi anunta aici pe blog.

Mai multe informatii despre aceste produse poti gasi pe site-ul oficial Aseyda.

 

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

17 comentarii

  1. Prefer aroma de miere si citrice.Mi-ar placea sa castig la acest concurs,pentru a-i face o surpriza prietenei mele.

  2. Va multumesc tuturor pentru participarea la acest concurs. In urma tragerii la sorti, castigatorii sunt: Cristina, Paula si Iakob Asteptam un mesaj cu adresa completa, numele de pe Facebook cu care s-a dat like la cele doua pagini si un numar de mobil pentru a fi contactat de curier. Felicitari tuturor!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Jennifer Lawrence pentru
Miss Dior

Următor

Nemuritoarea Audrey Hepburn