Ghid urban de supravietuire in sezonul estival

Ce poti face in orasul amortit de caldura, abandonat de toti cei norocosi sau inspirati sa plece la mare sau mare departare? Dupa ce ai abandonat sau epuizat solutiile clasice de tipul lenevit la piscina, rasfat in cada inspumata, o lectura pasionanta, poti incerca o experienta de sezon, racoritoare si incantatoare, intr-un cadru amintind de vacantele estivale.

Despre ce vorbesc? Daca era o ghicitoare, elementul decisiv care ar fi dus la rezolvarea sa ar fi fost culoarea – oranj, portocaliu racoros, seducator si plin de promisiuni. Da, toata aceasta introducere era de fapt pentru a va povesti despre noul meu viciu, capriciu favorit – Aperol Spritz.

3 parti de Prosecco, 2 parti Aperol, un strop de apa minerala si un pahar urias elegant plin cu gheata a devenit reteta perfecta a unei dupa-amieze sau seri incantatoare la terasa alaturi de prieteni, a unui picnic ad-hoc relaxant sau a unui brunch tarziu de weekend.

Daca iti doresti si un cadru de vacanta de estivala, iti recomand un Aperol Spritz pe lac. Pe lacul Herastrau la apus vei avea senzatia minunata ca timpul iti apartine, ca te poti opri un moment din fuga nebuna in jungla urbana, si te poti racori cu aperitivul hit al verii.

Spritz up your life, friends, and have a wonderful summer!

5 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Oikos

Următor

Neon desires