look perfect în video conferințe

Ghid complet pentru un look perfect în video conferințe

Am realizat mai jos un ghid simplu pentru unul dintre „subiectele fierbinți” ale momentului: cum să ai un look perfect în video conferințe. De la pregătirea tenului la un machiaj natural.

În ultimele 3 luni, lumea și realitatea noastră au trecut prin niște schimbări dramatice. COVID-19 a modificat, poate pentru totdeauna în unele privințe, modul în care abordăm diferitele activități cotidiene.

Lucruri care păreau simple și banale înainte au devenit astăzi imposibile sau dificil de pus în practică… precum întâlnirile și conferințele! Ne deplasam și mii de kilometri pentru a discuta față în față. Acum călătorim doar virtual.

Ne-am adaptat însă rapid. Iar conferințele video au devenit un mod de lucru. Și de viață.

A apărut însă o altă problemă: cum pot avea un look perfect în video conferințe? Un ten luminos și fresh, fără semne de oboseală, un zâmbet de milioane.

Așa că am pus la punct un ghid cu 10 trucuri pentru a avea un look perfect în video conferințe, indiferent de ora la care trebuie să sari în fața ecranului.

Trucul #1: Redă strălucirea tenului cu o mască

Secretul unui look perfect în video conferințe? Un ten proaspăt, perfect hidratat! Și cum îl poți obține rapid? Cu o mască sau mai multe, eficiente pentru problemele cu care se confruntă tenul tău.

Ideal ar fi să folosești o mască pentru strălucire pentru ten și o mască sau patch-uri cu o formulă specială pentru zona delicată a ochilor. Poți obține astfel un look proaspăt, odihnit, ca la prima oră dimineața după un somn bun, în orice moment al zilei.

Favorite

Kiehl’s Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque (190 lei) este o mască ce redă luminozitatea tenului tern și obosit, energizându-l și oferindu-i un aspect sănătos. Poate constitui cu succes baza unui look perfect în video conferințe.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Kiehl’s Romania (@kiehlsromania) on

Lancome Genifique Hydrogel Melting Mask (55 lei) este o mască șervețel infuzată cu serum, cu efect imediat pe piele, iluminând instantaneu tenul. Ingredientele active sunt eliberate în momentul contactului cu pielea, iar efectele sunt uluitoare și imediate.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Beautiful Girl By Kate 💕💄💊😘 (@beautifulgirlbykate) on

Lancome Advanced Genifique Light Pearl Eye Mask (Douglas, 226 lei): zona sensibilă din jurul ochilor merită o atenție specială. Forma patch-urilor se adaptează perfect conturului ochilor, iar efectul revigorant este vizibil instant.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Emely Daisy history of whoo (@emelywen03) on

 

Trucul #2: Ser pentru strălucire

Chiar dacă imaginea în video conferințe nu este de cea mai bună calitate și nu îți va dezvălui cele mai fine linii și defecte ale tenului, aspectul general al tenului, acel glow irezistibil și natural va ieși în evidență. Îl poți obține completând acțiunea măștii cu un ser pentru strălucire.

Pentru un efect maxim, folosește pentru a aplica serul o rolă din jad. Masajul facial va stimula circulația și mușchii obosiți, contribuind la îmbunătățirea elasticității pielii.

Favorite

Kiehl’s Vital Skin-Strengthening Super Serum (260 lei, 30ml / 380 lei, 50ml) este un super serum care pătrunde în profunzimea straturilor pielii și neutralizează factorii de stres, oferind un ten stralucitor, cu un aspect sănătos, ca o “pânză” perfectă pe care se va așeza ideal orice tip de machiaj.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Kiehl’s Romania (@kiehlsromania) on

Vichy Liftactiv Specialist Peptide-C Anti-Ageing (130 lei, 10 fiole) – “moda” fiolelor super concentrate, cu efect instant, mi se pare genială. Fiolele antirid Vichy au o formulă minimalistă și ingrediente superactive (10% vitamina C pură), hidratând, netezind și oferind strălucire tenului.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Vichy Romania (@vichyromania) on

 

Asepta Coup D’Eclat (Optimashop, 49,61 lei, 12 fiole). Fiolele conțin plante naturale și extracte din fructe cu un efect radiant și de lifting imediat ce durează până la 8 ore – în 3 minute, semnele de oboseală sunt eliminate, tenul revigorat și pregătit pentru make-up.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Optima Shop (@optimashop) on

Trucul #3: Nu sări pentru protecția solară

Chiar dacă nu intri în video conferință de afară, ci din intimitatea locuinței, pielea ta este agresată de lumina albastră emisă de laptop sau telefon, iar efectele sunt similare cu cele produse de razele soarelui. Așa că nu uita de protecția solară și folosește un produs cu SPF – cremă nuanțatoare, BB Cream, care îți vor masca micile imperfecțiuni, difuzând lumina și protejându-ți în același timp pielea.

Favorite

SVR Sun Secure Blur SPF 50 (Optimashop, 63,20 lei) are o formulă unică, super catifelată, care hidratează și protejează pielea, inclusiv de lumina albastră degajată de ecranele digitale, mascând micile imperfecțiuni.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Optima Shop (@optimashop) on

 

Givenchy Teint Couture City Balm SPF25 (Sephora, 219 lei) este un fond de ten recent lansat, foarte lejer, la limita dintre skincare și make-up, exact ca un BB cream. Uniformizează tenul, oferindu-i hidratarea necesară (este îmbogățiti cu extract de shea) și protejându-l de razele UV și de lumina albastră emisă de dispozitivele digitale.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sephora Romania (@sephoraromania) on

 

Lancome Skin feels good hydrating skin tint SPF23 (Douglas, 209 lei) – are tot o formulă lejeră și o acoperire medie, un hibrid de skincare și make-up, care îți oferă acel ten “zero defecte” pe care ți-l dorești atunci când intri într-o video conferință.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Outlet Parfume dhe Kozmetike (@lodeur_du_paradis) on

Trucul #4: Pune accentul pe ochi

Optează pentru nuanțe de bronz și un anti-cearcăn pentru un camuflaj strategic și un look natural, plin de strălucire. Alege formule sigure pentru a evita iritațiile și orice alte probleme care se pot vedea pe tenul tău.

Favorite

Eu îți recomand paleta Urban Decay Naked Honey (Sephora, 249 lei) pentru că nimic nu se compară cu pigmenții și combinațiile de nuanțe și culori ale paletelor Naked. Cea mai recentă paletă Urban Decay include 12 nuanțe solare. Te poți juca cu ele în fel și chip pentru a crea look-uri luminoase și strălucitoare, cât mai naturale.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) on

 

Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer (Sephora, 118 lei) este ideal atunci când nu ai dormit suficient, ești stresată sau supărată și toate acestea se observă pe tenul tău, în zona cea mai sensibilă, cea a conturului ochilor. Corectorul anticearcăn Urban Decay acoperă perfect, având un finish luminos, semi-mat, adăugând puțină lumină în zona ochilor pentru un efect de prospețime. Și nu pătrunde în liniile fine, ceea ce îl face excepțional! Atenție însă la aplicare, un strat subțire și bine blend-uit.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Urban Decay Cosmetics (@urbandecaycosmetics) on

Trucul #5: Mascara

Binențeles, orice mascara va atrage atenția asupra ochilor, subliniindu-le linia. De aceea, îți recomand o mascara pentru volum, ideal și un primer pentru gene, care să le întărească și să le stimuleze creșterea.

Favorite

Benefit Cosmetics They’re Real! Tinted Lash Primer (Sephora, 139 lei) este o bază pentru mascara, dar care poate fi folosită și individual, având un efect natural: gene definite și ușor nuanțate într-un brun care subliniază frumos ochii. Îngrijește genele datorită provitaminei B5 și le pregătește pentru “lovitura de grație” – mascara They’re Real!, care creează gene întradevăr spectaculoase.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Benefit Cosmetics US (@benefitcosmetics) on

Trucul #6: Nu uita de sprâncene

Este incredibil cum schimbă sprâncenele aspectul general. Nu exagera cu redesenatul lor, nu le încărca cu produs, dar ocupă-te de ele. Sunt esențiale pentru un look perfect în video conferințe.

Favorite

Evident, produsele Benefit Cosmetics. Găsești cel puțin un produs pentru orice problemă ai avea cu sprâncenele, foarte ușor de utilizat chiar și de către cea mai neîndemânatică persoană. Îți recomand Gimme Brow+ (71 lei, varianta mini) – pentru definire și volum, Precisely, My brow (131 lei) sau Goof proof (131 lei) pentru conturare perfectă.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Benefit Cosmetics Romania (@benefitcosmeticsromania) on

Trucul #7: Blush pentru o îmbujorare naturală

O tușă discretă de blush îți conferă un aspect proaspăt și odihnit. Optează însă pentru o nuanță mai intensă, mai dramatică, decât de obicei, fiind vorba de cameră și o filmare.

Favorite

Benefit Cosmetics Georgia Blush (Sephora, 173 lei) pentru cea mai naturală îmbujorare în nuanțele piersicilor coapte.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Benefit Cosmetics Romania (@benefitcosmeticsromania) on

Trucul #8: Bronz și strălucire

O piele arămie, frumos bronzată, nu are nevoie nici măcar de machiaj. Îți poți “păcăli” interlocutorii cu un look estival, abia descins de pe plajă, folosind un bronzer. Nu exagera însă…

Favorite

Benefit Cosmetics Hoola bronzer (Sephora, 170 lei) avantajează, cred, orice ten, creând impresia unui look proaspăt și sănătos, ușor bronzat, ca o adevărată “vedetă” a ecranului laptopului.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Benefit Cosmetics Romania (@benefitcosmeticsromania) on

Trucul #9: Încă puțină iluminare

Un look perfect este asociat cu o piele tânără, netedă și luminoasă. Optează pentru un iluminator care să difuzeze lumina, estompând astfel micile imperfecțiuni ale tenului, riduri și linii fine. Evită însă formulele cu glitter care să îți facă tenul să semene cu un glob disco.

Favorite

Îți recomand Benefit Cosmetics Dandelion Twinkle (Sephora, 86 lei). Pentru o strălucire discretă și foarte naturală, acesta este iluminatorul perfect!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Benefit Cosmetics Romania (@benefitcosmeticsromania) on

Trucul #10: Nu uita de buze

Buzele (asemenea mâinilor, gâtului sau chiar sprâncenelor) sunt de multe ori lăsate în planul secund, deși pot constitui un atu important, îți pot schimba complet look-ul într-o video conferință. Optează pentru un luciu de buze sau un ruj natural cu efect de volum care va funcționa ca un filtru de instagram, blurând pentru interlocutorii tăi micile imperfecțiuni ale tenului.

Favorite

Urban Decay Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lip Gloss (Sephora, 95 lei) amplifică volumul buzelor datorită formulei ultra lucioase, dar și hidratează eficient buzele, pentru un aspect impecabil. Rezistă pe buze, nu are o formulă lipicioasă și nu îți va da bătăi de cap în timpul video conferinței.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Maria Castillo (@mariacast13) on

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cămașa din denim
Anterior

4 sugestii pentru cămașa din denim

Următor

2 prăjituri cu cireșe perfecte vara aceasta