Garderoba The Hunger Games de pe Net-a-Porter

Am fost la avanpremiera The Hunger Games Catching Fire si mi-a placut filmul, mult mai mult decat prima parte, dar stiu ca sunt o multime de fani ai peliculei in toata lumea pentru care astazi (sau maine in functie de fusul orar) este ziua Z pentru ca ii pot revedea de curajosii eroii, in al doilea film al seriei. La fel ca Saga Amurg sau Stapanul Inelelor, The Hunger Games a generat o isterie colectiva, milioane de fani, dar si incasari de milioane din produse sau experiente inspirate de trilogie.

Am descoperit aseara ca pana si retailer-ul de fashion online de lux, Net-a-Porter s-a aliniat acestei tendinte, lansand odata cu premiera filmului in cinematografe o linie de imbracaminte inspirata de moda Capitoliului din The Hunger Games, denumita inspirat Capitol Couture by Trish Summerville (Trish find autoarea costumelor din The Hunger Games: Catching Fire).

Colectia Capitol Couture by Trish Summerville cuprinde 19 piese, incluzand bijuterii si obiecte din piele, cu preturi incepand de la 40 de lire (pentru un tricou).

Evident ca in general piesele sunt asemenea colectiilor disponibile pe Net-a-Porter, de lux, astfel ca o rochie de coktail Capitol Couture by Trish Summerville ajunge la 800 de lire. Pentru fanele adevarate ale trilogiei Jocurile Foamei nu cred ca ar fi insa o bucurie mai mare decat sa poarte de sarbatori aceasta rochie inspirata de personajul sau favorit, Katniss Everdeen.

Ce parere aveti, va place colectia Capitol Couture by Trish Summerville, v-ar placea o garderoba The Hunger Games?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Recomandare film – Jocurile Foamei: Sfidarea

Următor

Calendarul Pirelli aniverseaza 50 de ani