Fusta cu franjuri

In colectia H&M de primavara 2013, pe care am avut sansa sa o descopar de curand, mi-a atras atentia o fusta deosebita, midi, cu franjuri.

Este perfecta pentru a crea o tinuta originala de zi, in combinatie cu o camasa de matase si o geaca de piele sau jeans, dar si o tinuta mai degajata asortandu-i un pulover supradimensionat intr-o culoare tare.

Nu este insa o fusta exclusiv de zi. Cred ca poate fi utilizata fara probleme, in asociere cu o bluza mai pretioasa, si seara.

Mi-au placut de asemenea foarte mult si o fusta asemanatoare Nissa pe negru si una mai pretioasa, semnata Marc Jacobs, pe care am descoperit-o pe site-ul de shopping mytheresa (frumoasa, nu ?).

Astept cu nerabdare primavara pentru a gasi aceasta fusta in magazinele H&M si pentru a adauga in garderoba aceasta piesa frumoasa si multi-functionala, al carei pret orientativ este de 99€.

Tu cu cei ai combina fusta cu franjuri?

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Caviar... pe unghii

Următor

Sport chic - tenisi Isabel Marant