Frumusețe și răsfăț @D’Hairapy

Nu ai nevoie de motive întemeiate pentru o nouă coafură, un make-up spectaculos sau câteva momente de răsfăț, dar cred că toamna, vremea din ce în ce mai rece, sfârșitul vacanțelor sunt argumente serioase pentru o vizită într-un salon de frumusețe.

Dar nu în oricare… vă recomand astăzi unul mai special,  D’Hairapy Beauty Bar Salon. Ce este special la D’Hairapy veți întreba… în primul rând, acesta inaugurează un nou concept, acela de beauty bar salon, fiind imaginat ca un loc în care te poți relaxa, „înfrumuseța”, dar și savura un cocktail sau o cafea delicioasă.

Atmosfera salonului este specială – odată intrată, te vei simți ca într-o mică vacanță, o pauză relaxantă de la traficul infernal (specific toamnei de altfel), de la ritmul amețitor al task-urilor cotidiene și deadline-urilor stresante. Decorul pare desprins din Visul unei nopți de vară a lui Shakespeare, cu flori peste tot și chiar un leagăn romantic în grădină.

Evident, nu ți-ai dori să părăsești acest mic colț de rai prea curând, iar stiliștii salonului, cu mâinile lor talentate vor face și mai dificil acest lucru.

Un nou look – toamna este anotimpul schimbărilor, deci ai putea renunța la tunsoare, lungime sau culoarea părului de peste vară, cu puțin ajutor profesionist, pe care îl găsești la D’Hairapy, un machiaj pentru un moment sau eveniment special sau doar o clipă de răsfăț sunt pretextele perfecte pentru a-i trece pragul cât de curând. În plus, sezonul nunților nu este nici pe departe încheiat, cel al evenimentelor mondene, gale, petreceri, abia începe…

Dependentele de rețele sociale – facebook, instagram, se știu ele – vor fi încântate peste măsură, și nu numai de rezultatele orelor petrecute în salon. D’Hairapy are un colț special amenajat, inclusiv cu lumini speciale, pentru a imortaliza în poze perfecte look-ul creat de stiliștii / artiștii salonului.

În grădina D’Hairapy, alături de sora mea, la final de vară, după câteva ore de răsfăț…

hair, make-up, conversation, instastories… 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Cum porți tricoul alb: 7 idei de styling

Următor

10 locuri de vizitat în Bavaria