Frey Wille Passionate Russia

From Russia with Love (nu, nu filmul cu James Bond) este primul lucru care-mi vine in minte admirand cea mai recenta colectie a casei austriece de bijuterii din email Frey Wille. Passionate Russia, acesta fiind titulatura la care s-au oprit creatorii colectiei, se inspira din arta si traditiile rusesti, constituind totodata un tribut adus creativitatii si culturii Rusiei.

Colectia Frey Wille Passionate Russia include trei serii de bratari, cercei, inele si pandantive, inspirate fiecare de un simbol cultural rusesc:

My Matryoshka: inspirata de celebrele papusi rusesti (cu origini japoneze), jucariile din lemn cunoscute pretutindeni, fabricate cu maiestrie de artizanii populari. Matryoshka simbolizeaza feminitatea, prin aspectul sau exterior, iar declinarea in versiuni cu dimensiuni din ce in ce mai mici, potrivite perfect una intr-alta, reprezinta valorile si spiritul traditiei rusesti: familia, mostenirea, continuitatea.

 

Golden Kalinka: inspirata de motivele decorative rusesti cunoscute sub numele de khokhloma (compuse din flori rosii si aurii pe un fond intunecat, negru, creand astfel impresia de metal, aplicate in general pe mobilier si alte obiecte din lemn). Golden Kalinka este un tribut adus pasiunii artistului rus pentru natura, avand in centru floarea de calin (kalinka), un simbol important in folclorul rusesc.

 

Swan Lake: inspirata de cel mai celebru balet al lui Pyotr Tchaikovsky, Lacul lebedelor, ce marcheaza un moment de referinta in istorie pentru baletul clasic. Design-ul setului Swan Lake transmite dimensiunile baletului rus: eleganta, misterul, drama, pasiunea.

 

Eu sunt vrajita de noua colectie Frey Wille si nu as putea numi un favorit dintre cele trei seturi. Care ti-a atras tie privirea ca design, ai o bijuterie preferata din colectia Passionate Russia?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Fashion & movies

Următor

Delikatessen de origine marina de la 109