French chic: Le Grenier a Pain

paine-Le-Grenier-a-Pain-1

Sunt câteva lucruri care îmi amintesc și mă trimit instant cu gândul la Paris: arome, acorduri, imagini, dar parcă nimic nu îmi evocă mai pregnant spiritul metropolei franceze ca gustul croissantelor proaspete, atât de pufoase și delicioase.

Există multe locuri în București, ce recreează atmosfera bistrourilor și cafenelelor pariziene, dar foarte puține ce redau gustul autentic a croissantelor franțuzești.

Le Grenier a Pain, de curând la puterea a doua – alături de locația de pe bulevardul Caramfil inaugurându-se una nou nouță la Piața Alba Iulia, este unul dintre locurile în care poți savura un croissant tipic parizian. Și nu numai…

CITEȘTE ȘI: Chic boutique: Kiehl’s în Băneasa Shopping City

croissante-Le-Grenier-a-Pain

Pe lângă specialitățile de pâine (al doilea ingredient al unui mic dejun perfect, după croissante, este pentru mine pâinea proaspătă cu unt), toate preparate în laboratorul propriu, din ingrediente 100% naturale și respectând rețetele franțuzești, Le Grenier a Pain are și una dintre cele mai apetisante și seducătoare oferte de prăjituri – tarte, eclere, mousse, millefeuille, toate arată irezistibil și au un gust pe măsură.

CITEȘTE ȘI: Avincis, locul din care nu îți dorești să mai pleci

02_paine-Le-Grenier-a-Pain 03_franzele-Le-Grenier-a-Pain 04_escargot-Le-Grenier-a-Pain 05_macarons-Le-Grenier-a-Pain 06_Le-Grenier-a-Pain-20 07_tartine-Le-Grenier-a-Pain 08_tarte-Le-Grenier-a-Pain 09_Le-Grenier-a-Pain-24

Le Grenier a Pain este locul perfect pentru o întâlnire de afaceri – alături de croissant poți savura și o cafea delicioasă, pentru un brunch în weekend – opțiunile de meniu pentru micul dejun sună foarte bine, pentru câteva ore de lucru în afara biroului – atmosfera caldă, calmă și plăcută te determină să stai la nesfârșit, dar și pentru un dejun sau cină – meniul variat propunând preparate pentru toate gusturile.

10_Aniversare_Le-Grenier-a-Pain

La toate acestea mai pot adăuga doar faptul că Le Grenier a Pain (care în România a aniversat săptămâna aceasta un an de existență) este în prezent furnizorul oficial de pâine al Palatului Elysée și sper că v-am convins să îi treceți pragul iarna aceasta.

Aștept impresii și păreri. Poftă bună!

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte articole din categoria PLACES:
Chic boutique: Kiehl’s în Băneasa Shopping City
Avincis, locul din care nu îți dorești să mai pleci
Chic Boutique: Organic Hype Shop
3 spa-uri in Bucuresti pe care trebuie sa le vizitezi
Chic Restaurant: Deluxe by Lidl
Retrouver la “Joie de Vivre”
Chic Boutique: Burberry pe Rodeo Drive
Chic Boutique: Terrazza Martini by Pininfarina

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Anterior

Advent Calendar LaChicBoutique: 12 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Următor

Advent Calendar LaChicBoutique: 13 decembrie (încheiat)