Fotomodele pe post de papusi Barbie intr-un shooting pentru Vogue Paris

Papusile au fost primul meu contact cu lumea modei. Atunci nu aveam Barbie, dar cu ajutorul mamei am creat cele mai frumoase tinute pentru papusile pe care le aveam cand eram mica.

Cred ca asta mi-a placut cel mai mult cand ma jucam cu papusile. Ele veneau cu o singura tinuta si, de cele mai multe ori, nu era deloc una inspirata. Asa ca in joaca am conceput o serie de hainute pentru popusile mele.

Acum, cand Barbie este superstar, fetele au optiuni fabuloase cand vine vorba de hainute pentru papusi. Numarul de decembrie/ianuarie al revistei Vogue Paris mi-a adus aminte de copilarie si de papusile mele. Singura diferenta este ca pentru acest shooting s-au folosit fotomodele adevarate cu accesorii adevarate de la Moschino, Valentin, Ralph Lauren, Saint Laurent, sau Chanel

Modelele Elizabeth Erm si Magdalena Frackowiak s-au transformat in papusi Barbie adevarate pentru sesiunea foto, Vogue Paris lucrand pentru acest shooting cu Giampaolo Sgura.

Care papusa crezi ca este cea mai reusita?

ChanelChanel - Barbie

Dior

Dior - Barbie

Dolce & Gabbana

Dolce Gabbana - Barbie

Emporio Armani

Emporio Armani - Barbie

Fendi

Fendi

Gucci

Gucci

Louis Vuitton

Lous Vuitton

Moschino

Moschino

Ralph Lauren

Ralph Lauren

Saint Laurent

Saint Laurent

Valentino

Valentino

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

5 locuri de vizitat anul acesta

Următor

Beauty News: Guerlain Les Tendres