/

Fotbal, Kia & Adriana Lima

Incepand de astazi timp de o luna toata suflarea masculina (cu foarte mici exceptii care doar confirma regula) va fi cu ochii si mintea doar la fotbal pentru ca incepe Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia.

Sincer, pe mine ma pasioneaza mai mult Brazilia, dar accept ca un Campionat Mondial de Fotbal este un eveniment sportiv important.

Si pentru a-i recunoaste importanta m-am gandit sa il « salut » in felul meu, propunandu-va 3 spot-uri publicitare absolut geniale, pe care Kia, unul dintre sponsorii Campionatului Mondial de Fotbal 2014, le-a creat in jurul evenimentului, si in care a distribuit-o pe frumoasa Adriana Lima (unul dintre cele mai bine cotate modele din lume in acest moment).

Eu astazi am descoperit aceste spot-uri publicitare Kia cu Adriana Lima promovand sportul rege in Brazilia si mi se par extraordinare, de la idee, realizare si evident Adriana Lima la fel de fabuloasa ca intotdeauna… aproape ca m-a facut sa-mi doresc sa ma uit la fotbal.

Voua cum vi se par aceste reclame Kia legate de Campionatul Mondial de Fotbal ?

Dar ca sa nu ies complet din tiparele blogului, hai sa admiram cele mai recente aparitii pe covorul rosu ale topmodelului Adriana Lima (printre care cele de la Met Gala – prima tinuta, si Festivalul de la Cannes, ultimele doua tinute), dar si cea mai curajoasa aparitie a ei, in Calendarul Pirelli 2013, insarcinata.

Adriana Lima - red carpet 2014

Adriana Lima Pirelli Calendar 2013

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ochelari de soare - tendinte vara 2014
Anterior

Ce ochelari de soare purtam vara aceasta ?

Următor

The Fault in Our Stars – recomandare film