Formula pentru o seara stylish

Cum iti poti ridica moralul intr-o seara de weekend ploioasa? In niciun caz udandu-ti pantofii preferati pentru a iesi in oras. Eu am o formula magica pentru o seara stylish de weekend petrecuta in casa, care va alunga indispozitia cauzata de vreme si sentimentul de singuratate.

Primul pas: Pregateste-ti o baie fierbinte si parfumata, utilizand toate produsele achizitionate de-a lungul timpului si pe care nu ai avut timpul si dipozitia sa le incerci pana acum. Eu am optat pentru gelul de dus spumant Sephora Bling Bling Summer, al carui ambalaj auriu opulent ma tenteaza de cateva saptamani. Spuma parfumata pe care o ofera are un efect instant asupra dispozitiei. Pentru a completa atmosfera voi aprinde si cateva lumanari parfumate, noua mea aroma favorita fiind Paradise Spice de la Yankee Candle (o combinatie senzuala de vanilie, banane, scortisoara si cuisoare).

O seara stylish 1

Pasul doi: Rasfata-te cu un cocktail fin si stylish cu sampanie. Preferatele mele sunt Cham Cham (1 parte Chambord, 6 parti sampanie), Kir royale (o parte Creme de Casis, 9 parti sampanie) si Mimosa (o parte sampanie, o parte suc de portocale).

o seara stylish 2

Pasul trei: Completeaza ambianta cu un fundal sonor (daca vrei sa te relaxezi, cufundata in propriile ganduri) – coloana sonora a filmului Marele Gatsby este pentru mine optiunea perfecta in acest moment – sau cu un film – eu as revedea Sex and the City, The devil wears Prada sau Midnight in Paris.

o seara stylish 3

Astept impresii daca incercati formula mea pentru o seara stylish. Enjoy!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Festivalul de la Cannes: cele mai stralucitoare prezente pe covorul rosu

Următor

Colectia Rhea Costa Resort 2014