Fleurs de Papillons: accesorii chic și inedite

Orice ținută, oricât de stearsă sau plictisitoare, prinde viață cu accesoriile Fleurs de Papillons. Dar completează foarte chic și piese cu croieli sofisticate sau clasice.

Te-ai plictisit de hainele tale. Vrei în permanență ținute noi. Nu ai timp și nici răbdare să concepi altele.

Daca una dintre aceste afirmații (sau toate) ți se potrivește, îți sugerez o soluție: Fleurs de Papillons. Este denumirea unor accesorii extrem de chic, aflate la granița dintre broșe și papioane, și ceva în plus.

Sunt atât de multe modele și atât de diferite, în toate nuanțele și culorile pământului, încât îți va fi dificil să alegi. Îți recomand să pornești de la piesele favorite din garderobă. De la culorile cu care s-ar potrivi acestea. Iar apoi vei descoperi, cu siguranță, o multitudine de moduri în care le-ai putea accesoriza cu Fleurs de Papillons.

Pentru că le poți purta la gât, acesta este cel mai clasic styling. Sau în piept. Poți purta multiple Fleurs de Papillons în piept, mai ales cu o piesă simplă, uni. Va fi un styling care va ieși cu certitudine în evidență. Poate fi vesel sau elegant, în funcție de modelele și culorile alese.

Poți purta Fleurs de Papillons în păr, în diferite moduri. Sau agățat chic pe un colier de perle.

Îl poți purta pe o brățară simplă, la mână, sau prins pe o curea sau centură.

Accesoriile din mătase Fleurs de Papillons sunt aparte. Și vor fi remarcate în orice înprejurare, te asigur. Nu există un mod de purtare, poți fi creativă. Le poți purta individual sau le poți combina. Sunt și foarte versatile… le poți porta la absolut orice piesă vestimentară, de la rochii elegante la costume business, fuste și cămăși, pardesiuri, paltoane, chiar și geci din denim…

Eu le ador și încerc să mă decid asupra modelelor favorite…

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Cum să fii cool în chunky sneakers

Următor

10 moduri de a purta crop top cu stil