#findsmart

#findsmart

Am avut cel mai frumos weekend din decembrie, abia așteptam să vă povestesc despre el… dar și despre partenerul meu de weekend.

Am ajuns împreună weekend-ul acesta în urma unui veritabil treasure hunt prin București ( #findsmart ), Marian  ghidându-mă prin câteva indicii smart spre locul în care îmi ascunsese smart-ul (căci el mi-a fost partener în weekend). Îl văzusem în poze, știam că este portocaliu și vesel, abia așteptam să îl cunosc și mai ales să îl conduc.

Căutarea a debutat dimineață, cu un indiciu destul de « apetisant », mai ales că nu reușisem să iau micul dejun încă – Și Budapesta are Dristorul ei. Ați ghicit, nu? Era vorba de Dristor Kebab, prima escală.

A urmat o plimbare în Parcul Carol, al doilea indiciu spunându-mi că voi găsi smart-ul în apropierea “rucsacul zburator” al lui Justin Capră… Am aflat și eu cu această ocazie că invenția lui Justin Capră (brevetată de americani și utilizată de cosmonauți la deplasările intercapsulare) este expusă la Muzeul Tehnic din București și l-am trecut pe lista « de vizitat » cu prima ocazie.

Al treilea indiciu m-a condus direct la smart. Mă aștepta cuminte, în razele după-amiezii, în vârful străzii Xenofon, în apropiere de Carol Park Hotel… A fost începutul unui weekend minunat!

#findsmart

Ne-am plimbat, dar am și alergat prin oraș după ultimele cadouri. Este atât de bine să nu îți bați capul cu problema parcării, smart fortwo încape oriunde, se strecoasră agil în trafic și este o încântare să te afli la volanul său.

#findsmart 03_findsmart_smartfortwo 04_findsmart_smartfortwo 05_findsmart_smartfortwo 06_findsmart_smartfortwo

La finalul weekend-ului, a venit momentul despărțirii. L-am parcat în fața localului ce îi aparține (Smart’s Pub & Bistro), pe strada Alexandru Donici și am provocat-o pe Oana să îmi urmeze indiciile pentru a-l întâlni.

Acum, că ți-am deschis apetitul pentru smart, sunt convinsă, am și o veste bună! Și tu te poți îndrăgosti de smart. În perioada 8-14 februarie, pornește încăutarea unui smart forfour ascuns in Bucuresti, tinand cont de cele 5 indicii postate pe pagina de Facebook smart. Urmărește deci indiciile, descoperă locația unde se află smart forfour, fă un selfie cu el și postează dovada. Cel mai creativ #smartfie este premiat cu un test-drive de un weekend alături de smart.

 

 

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte articole din categoria LIFESTYLE:
Calendarul Pirelli: Gigi Hadid este Miss Noiembrie 2015
3 meniuri pentru un somn odihnitor
Italia are gust de Nespresso

Calendarul Pirelli: Karen Elson este Miss Septembrie 2015
5 obiceiuri sănătoase la început de toamnă
Filmul cu cele mai frumoase și scumpe haine și mașini din 2015
10 lucruri pe care nu le poți face când porți ochelari de vedere
Adidas Superstar Supershell
So chic: Vespa 946 Emporio Armani

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Anterior

Advent Calendar LaChicBoutique: 22 decembrie (încheiat)

Beauty Advent Calendar LaChicBoutiqueRo
Următor

Advent Calendar LaChicBoutique: 23 decembrie (încheiat)