Filmul săptămânii: Câinele, adevăratul meu prieten

De foarte mult timp nu mi-a mai plăcut și nu m-a mai impresionat un film așa cum m-a impresionat « Câinele, adevăratul meu prieten » (A dog’s purpose)

Atâtea emoții! poate și pentru că ador cățeii, dar cu certitudine, acest film îmi va rămâne în minte și suflet multă vreme.

  • Un subiect simpatic – care este scopul în viață al unui câine?
  • Personaje adorabile – căței!
  • Un final fericit – câinele și-a aflat scopul în viață, iar adevăratul său stăpân fericirea.

Pe scurt, acestea ar fi cele 3 ingrediente care fac din « Câinele, adevăratul meu prieten » un film de văzut, iubit și revăzut.

Este povestea impresionantă a căutării scopului vieții de câine de-a lungul mai multor vieți. Personajul principal trăiește alături și își pune amprenta asupra vieții mai multor oameni, diferiții săi stăpâni în cele 5 vieți consecutive.

Dar este mult mai mult decât o poveste încântătoare despre căței, pentru că, în final, concluzia este una universal valabilă: scopul unei vieți este să fie trăită, cu bune, cu rele, cu cele frumoase sau mai puțin frumoase! Acesta este motivul, scopul oricărei ființe de pe Pământ.

« Câinele, adevăratul meu prieten » este un film vesel, plin de introspecții amuzante în mintea unui cățel simpatic, dar și emoționant, sensibil, fiind povestea unei legături ce transcede timpul, ce vrea să afirme încă o dată că marile iubiri sunt pentru totdeauna, iar adevărații prieteni ne sunt mereu alături.

Dacă nu v-am lămurit și convins să vedeți filmul, vă las mai jos trailer-ul oficial:

Pe mine, m-a topit filmul acesta. Am plâns și-am râs pentru că mi-a trezit un amalgam de emoții. Trebuie să îl vedeți și voi, mai ales dacă vă plac cățeii, de vineri, 27 ianuarie rulează în cinema, în toată țara.

« Câinele, adevăratul meu prieten » (A dog’s purpose) este distribuit în România de Freeman Entertainment.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

TOP 5: cele mai bune creme de față iarna

Următor

4 look-uri Balmain Paris Hair Couture