Filme de văzut la cinema în septembrie

cinema septembrie 2015

Toamna, ca în orice alt anotimp, mă găsește la cinema. Ce mi-am propus să vad în septembrie dintre toate noutățile pe marele ecran? Vă las mai jos o listă cu un minim de filme de văzut la cinema în septembrie.

Începe școala, se termină vacanța, vine iarna… o mulțime de motive de nemulțumire și întristare, pentru care e nevoie de o comedie tare. Eu am descoperit-o la început de septembrie – Vacation / Vacanță cu peripeții.

Dacă îți amintești vacanțele trăsnite ale familiei Griswold, cele mai amuzante comedii cu Chevy Chase de care îmi amintesc din copilărie, atunci sigur te vei distra la Vacanță cu peripeții. Rusty Griswold, baiețelul geek al familiei, a crescut și are propria sa familie.

Dorindu-și la rândul său aceeași apropiere între membrii familiei sale, aceleași amintiri extraordinare din vacanțe excepționale, acesta își poartă soția și cei doi copii (baieți de data aceasta) în aventuri nebunești, dar foarte amuzante. Recomand pentru destindere totală! Filmul este în cinema deja, de pe 28 august și este distribuit de Freeman Entertainment.

Tradiționalul film al toamnei semnat Woody Allen a apărut anul acesta puțin mai devreme și este o drama (nu comedie precum Magic in the Moonlight de anul trecut) cu o temă filosofico – polițistă: Irrational Man / În lipsa rațiunii. Un profesor de filosofie (Joaquin Phoenix, într-o formă nu prea de invidiat pentru a intra perfect în acest rol) aflat într-un moment al vieții în care nimic nu mai are sens și nimic nu îl mai motivează să continue, își regăsește pofta de viață plănuind crima perfectă. Mie mi-a plăcut filmul, nu pentru subiect, acțiune sau deznodământ – nu este unul fericit, dar nici nu putea exista altul, cred – ci pentru distribuție, jocul actorilor și interacțiunea dintre ei (alături de Joaquin Phoenix apare noua muza a lui Woody Allen, Emma Stone). Și acest film rulează deja în cinema, de pe 28 august, și este distribuit de Freeman Entertainment.

Pentru un public mai tânăr, amator de petreceri și cluburi, cred că We are your friends / Vibrează cu mine este filmul care îl va atrage în cinematografe. Plasat în lumea muzicii electronice şi a vieţii de noapte din cele mai luxoase cluburi de la Hollywood, povestea îl surprinde pe Cole (Zac Efron), un tânăr şi entuziast DJ, în ambiţioasa lui încercare de a concepe o melodie care să revoluţioneze industria muzicală. Totul se schimbă în momentul în care îl cunoaşte pe James, un DJ cu experienţă, care îl ia sub aripa lui protectoare. Însă lucrurile se complică treptat, din momentul în care Cole se îndrăgosteşte de iubita lui James, Sophie. În timp ce relaţia amoroasă se intensifică, prieteniile sunt puse la încercare, iar tânărul trebuie să aleagă între iubire, loialitate şi destinul pe care şi l-a dorit. Eu mi-am propus să îl văd cât de curând, sunt curioasă și de evoluția lui Zac Efron, pe care eu nu l-am mai văzut într-un film din 2011, de la New Years Eve, unde juca alături de jumătate dintre celebritățile de la Hollywood). Din 4 septembrie, Vibrează cu mine rulează în cinematografe, fiind distribuit în Romania de Freeman Entertainment.

Nu voi rata niciodată un film cu Meryl Streep, așa că trebuie să ajung în septembrie la Ricki and the Flash. Meryl Streep joacă rolul unei cântăreţe şi chitariste, Ricki Rendazzo, o eroină a chitarei care a comis o mulţime de greşeli când s-a hotărât să-şi urmeze visul de a deveni o stea a muzicii rock-and-roll. Întorcându-se acasă, Ricki are şansa de a-şi ispăşi păcatele şi de a îndrepta lucrurile, punând în balanţă muzica şi familia. Filmul are premiera pe 11 septembrie și este distribuit de InterCom Film.

Pentru cei care au fost fascinați anul trecut de Labirintul / The Maze Runner și au fost frustrați de finalul brusc și neașteptat, 11 septembrie este data începând cu care pot spera la o clarificare… sau măcar câteva detalii în plus despre situația lui Thomas (Dylan O’Brien) și a camarazilor săi salvați din Luminiș. Aceștia se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum: căutarea indiciilor referitoare la misterioasa și puternica organizație WCKD. Maze Runner: The Scorch Trials / Labirintul: Încercările focului debutează în cinematografe pe 11 septembrie și este distribuit de Odeon Cineplex, din trailer sună foarte foarte bine!

Dintr-un registru complet diferit, îmi doresc să văd Everest, un film inspirat din fapte reale. Este povestea adevărată a două expediții diferite, pornite în cucerirea Everestului, surprinse de unul din cele mai cumplite viscole din istorie. 5 dintre supraviețuitorii acestei experiențe au scris cărți pe această temă, devenite bestseller, și sunt convinsă că este un film plin de tensiune și adrenalină, cu efecte spectaculoase, beneficiind și de o distribuție de excepție: Keira Knightley, Jake Gyllenhaal, Emily Watson, Robin Wright și Sam Worthington (din Avatar). Everest are premiera în cinema pe 18 septembrie și este distribuit de Ro Image.

Închei cu cel mai așteptat (de către mine) film al acestui început de toamnă: The Intern / Internul cu Robert De Niro și Anne Hathaway. O comedie despre un pensionar care ajunge stagiar la un site de modă, condus cu determinare de mult mai tânăra Jules Ostin. Eu abia aștept 25 septembrie pentru a-l vedea la cinema!

Ne vedem la cinema, eu zic că sunt ceva filme de văzut în septembrie!

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte recomandări de film:
Recomandare film: o nouă Misiune Imposibilă pentru Tom Cruise

10 motive pentru care aș revedea filmul Pixels
The Man from U.N.C.L.E. – filmul cu cele mai frumoase și scumpe haine și mașini din 2015
Un film impresionant: Southpaw
Recomandare film: Elysium
Seriale de urmarit
Never lose FOCUS
The Loft, ce se intampla cand cazi in Ispita
Cronica de film: Mortdecai

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

10 noutăți pe care trebuie să le ai toamna aceasta de la Sephora

Solaris Plant - obiceiuri sănătoase
Următor

5 obiceiuri sănătoase la început de toamnă