The Fault in Our Stars – recomandare film

In aceasta duminica ploioasa de vara va recomand un film frumos si foarte trist – The Fault in Our Stars (Sub aceeasi stea), pe care l-am vazut in avanpremiera saptamana aceasta la invitatia Cinema City. Nu mi-a mai placut atat de mult un film dramatic si o poveste de dragoste trista de la Never Let Me Go, poate si prin prisma similitudinilor dintre cele doua pelicule, ambele cu adolescenti, ambele despre vieti si iubiri frante.

The Fault in Our Stars spune povestea intalnirii dintre doi tineri cu o soarta cruda, ambii diagnosticati cu cancer, Hazel Grace Lancaster si Augustus Waters, care se cunosc in cadrul unui grup de suport pentru victimele cuplitei maladii. Incercand sa traiasca la viteza si intensitate maxima toate experientele unei vieti pe care ei nu o au inainte, Hazel si Gus isi impartasesc pasiunile, se iubesc cu pasiune si se sustin in momentele de cumpana.

The Fault in Our Stars (Sub aceeasi stea) este un film trist, chiar foarte trist, dar dupa o serie impresionanta de super-productii de actiune si SF, merita vazut, fiind mult mai ”pamantean” si desprins din viata.

Cei doi eroi principali, Hazel si Gus, sunt extraordinar interpretati de Shailene Woodley (pe care o stiam din Divergent) si Ansel Elgort.

Nu iti imagina insa ca este un film care iti va stoarce in permanenta lacrimi. Nici vorba, este un film cu personaje echilibrate, desi resemnate in privinta soartei, care incearca insa sa profite de orice experienta, care privesc viata ca pe un dar pretios, abordand problemele de sanatate de cele mai multe ori cu umor si ambitia de a nu se lasa infranti.

Mie mi-a placut The Fault in Our Stars (Sub aceeasi stea) si ti-l recomand, pentru ca iti schimba putin optica asupra propriei vieti si te pune pe ganduri in legatura cu motivele pentru care merita sau ar trebui sa fii fericit sau nefericit.

The Fault in Our Stars, un film distribuit in Romania de Odeon Film, este in cinematografe de vinerea aceasta.

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Fotbal, Kia & Adriana Lima

Următor

Concurs! Castiga un cos cu produse Le Petit Marseillais