Fashion & movies

Universul modei si cel al filmului interfereaza in permanenta, in diferite moduri, de la colaborari de succes intre designeri si regizori sau actori, la surse de inspiratie reciproca.  Din a doua categorie izvoraste si colectia capsula Male Movie Stars conceputa de Venera Arapu.

Colectia Male Movie Stars cuprinde tricouri, cu diferite modele, croieli si culori, cu imagini ale unor monstri sacri ai ecranului, staruri masculine ce au exercitat o atractie speciala, de-a lungul timpului, asupra publicului feminin.

Este vorba de actori ca Robert Redford, Robert de Niro, Marlon Brando, Daniel Craig, Clint Eastwood, Johnny Deep, Al Pacino, Alain Delon sau Benicio del Toro, nume ce nu te pot lasa indiferenta si cu siguranta nu-i sunt necunoscute niciunei fashioniste.

Print-ul fotografic, unul dintre elementele definitorii ale ultimelor colectii semnate Venera Arapu, se regaseste si in colectia Male Movie Stars. Tricourile, din jerseu de bumbac si matase, pot fi purtate cu orice ocazie, colectia capsula incluzand modele fara maneca, elegante, cu aplicatii de paiete, dar si cu maneca scurta si lunga, hanorace sport.

Preturile pieselor colectiei capsula Venera Arapu Male Movie Stars variaza intre 170 si 360 ron, in functie de model, si pot fi comandate si achizitionate din showroom-ul Venera Arapu (Calea Dorobantilor nr.42, Bucuresti).

Cum vi se par? Pe mine m-au cucerit, favoritele mele sunt cel cu Daniel Craig, fara maneci si cu paiete, si un hanorac cu Benicio del Toro…

Gasiti cateva imagini in galeria de mai jos, dar va previn ca vi se va face dor sa revedeti filme ca: Indecent proposal (Robert Redford), Scent of a woman (cu Al Pacino), Chocolat (cu Johnny Deep), We’re no angels (cu Robert de Niro) si The bridges of Madison County (cu Clint Eastwood)… dar vine weekend-ul si am tot timpul.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

3 comentarii

  1. Nu prea vezi multe tricouri cu barbati pe ele, insa depinde si de fiecare persoana in parte.
    Spre exemplu un tricou cu Angelina cred ca ar fi superb, chiar mai mult decat unul cu James Bond , probabil din cauza ca Angelina a jucat in mai multe filme.

  2. Cred ca tine de stil, gusturi, preferinte, ai dreptate… Dar daca ne raportam la Al Pacino sau Robert de Niro, cred ca ei o intrec pe Angelina in productii, de succes, comerciale, premiate….
    Tricourile cu un astfel de print fotografic arata bine zic eu, dar clar imprimimeul tine de fiecare :)

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Ultima colectie Rihanna pentru River Island

Următor

Frey Wille Passionate Russia