Fantezie si istorie in noua poveste Chanel

Un grup restrâns de invitați speciali a asistat la prezentarea pre-colecției toamnă 2015 Chanel. Show Métiers d’Art s-a desfășurat într-un castel din secolul 18, care în prezent se numește Hotel Schloss Leopoldskron.

Pentru toți ceilalți care nu au fost acolo, designerul Karl Lagerfeld a creat „Reincarnation”, un clip cu Pharrell și supermodelul Cara Delevingne, una dintre preferatele mele.

„Reincarnation” este o fantezie, dar și o lecție din istoria brandului Chanel. Pesonajele interpretate de Pharell și Cara Delevingne aduc cu împăratul Franz Joseph I și „Sisi”, iar Geraldine Chaplin (nepoata marelui Charlie) joacă din nou rolul Gabrielle „Coco” Chanel.

Pharrell și Carla Delevingne dansează vals pe melodia “CC The World,” compusă de Pharrell special pentru acest film.

Fantezia se termină a doua zi dimineața, toate personajele dovedindu-se niște „Cenușărese” . În realitate, Coco Chanel chiar a vizitat un hotel din Salzburg în 1936, iar uniforma liftierului a inspirat-o în crearea unei piese vestimentare de excepție.

Iată si making of-ul acestui film:

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

6 comentarii

  1. Doamne ,ce imagini frumoase ne-ai oferit , totul este „starucitor „, pretios si magic iar Cara Delevingne este adorabila . Multumim ptr aceasta postare care ne face sa evadam putin in lumea de poveste .

  2. Super tare!O ador pe Geraldine Chaplin,care joaca impecabil si acum la cei 70 ani.Cu siguranta mosteneste talentul tatalui,Charlie Chaplin.Oricum,clipul mi se pare ca iti transmite o stare ciudata,nu stiu de ce,poate datorita decorului.Si parca da sentimentul ca,va continua.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Concurs Calendar de Advent:
3 decembrie (incheiat)

Următor

Christmas Gifts: funny & chic