Falling for Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Nefiind un gadget addict, sentimentele resimtite in ultimele ore imi sunt total straine… M-am intragostit iremediabil de o tableta, de Lenovo Yoga Tablet 2 Pro, si voi face tot posibilul ca in cel mai scurt timp sa fie a mea.

Ma pot imagina stand confortabil in pat si « recuperand » filmele ratate in cinema sau urmarindu serialele preferate din cada cu spuma, relaxandu-ma dupa o zi friguroasa, asa cum vor tot veni de acum inainte pana in martie. Stiu ca va veti gandi ca pot face acest lucru de pe orice laptop (si nu-mi veti intelege intr-o prima faza obsesia pentru Yoga 2 Pro), dar va inselati. Lenovo Yoga Tablet 2 Pro dispune de un proiector integrat, care transforma orice vizionare intr-o experienta de cinema, oferindu-ti posibilitatea de a urmari imaginile proiectate de exemplu pe tavanul de deasupra patului sau pe un perete din baie.

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Stiu deja ca nu ma voi desparti de tableta nici macar in bucatarie. Nu-mi va mai sta insa « in cale », va sta frumos agatata pe perete si-mi va proiecta retele pe dulapul alb din fata sa.

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Imi place sa citesc cartile pe hartie, sa dau paginile, sa ating hartia… dar de multe ori prefer tableta din comoditate. Lenovo Yoga Tablet 2 Pro are un display mare (13 inch), de o claritate exceptionala, si sunt convinsa ca va fi o placere sa ma cufund in lectura in weekend-urile reci de iarna (dar si in zile de vacanta, pe plaje indepartate).

Voi putea sa fac shopping online pe tableta (modul « Tilt » face aceasta operatiune foarte simpla, iar display-ul de mari dimensiuni este ideal pentru a evalua potentialele achizitii), sa-mi completez galeriile foto pentru blog (imi vin mereu noi idei in momentul in care scriu articolele si-mi dau seama ca pozele din sesiunile foto sunt insuficiente), sa-mi ascult muzica favorita (are un super sistem audio integrat) si imi va simplifica mult prezentarile in timpul intalnirilor pentru diferite proiecte (imi si imaginez, ce profi voi aparea proiectand prezentarea pe cel mai apropiat perete, fara a incarca masa din fata cu echipamente sofisticate).

04_lenovo-tablet-yoga-tablet-2-pro

05_lenovo-tablet-yoga-tablet-2-pro

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro

Spuneti si voi, daca nu merita sa te indragostesti de Lenovo Yoga Tablet 2 Pro…

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Concurs Phyt’s – frumusete din natura

Următor

Reclame de Craciun (2014)