Fall look: 3 piese care să nu îți lipsească din garderobă sezonul acesta

Nu mă prea încântă venirea toamnei, poate doar cromatic… Îmi vor lipsi căldura, razele soarelui, plimbările pe plajă, zilele de vacanță și, destul de mult, garderoba de vară!

Mi-am propus să fac tranziția cât mai ușoară, fără o garderobă „de toamnă”, dedicată… doar câteva piese în plus, peste cele rămase din sezonul anterior. Vă recomand 3 astfel de piese, ușor de stilizat în 1000 de feluri, care se adaptează oricărui moment al zilei, oricărui stil și oricărei împrejurări.

3 piese care să nu îți lipsească din garderobă sezonul acesta

Prima recomandare ar fi sacoul supradimensionat. Îl poți purta so chic pe umeri pe timpul zilei și îți va ține de cald în diminețile si serile reci de toamnă. Este atât de versatil încât îl vei găsi potrivit zi de zi, indiferent de ținuta aleasă. 

Și în funcție de cât de XXL este sacoul, îl poți transforma chiar și într-o rochie. Cu o centură în talie și accesoriile adecvate obții cel mai sofisticat outfit.

Dacă vrei să păstrezi vie amintirea sezonului estival, îl poți purta cu o pereche de pantaloni scurți sau de ciclist, cu o fustă mini mulată (bonus cu paiete sau metalizată pentru o noapte în oraș sau un party), peste rochia vaporoasă favorită.
Poți fi elegantă, business like, adăugându-i doar o fustă plisată (eu sunt înnebunită după ele) sau un pantalon lejer.

A doua recomandare ar fi o pereche de pantaloni cropped dintr-un material lejer și plăcut. Este fix acea piesă pe care vei pune mâna în fiecare dimineață răcoroasă de toamnă, atunci când ești pe fugă. Sau când nu vei ști cu ce să te îmbraci. Pentru că se pot asocia cu orice și se pot purta oricând… foarte versatili și foarte confortabili.

Au un aer ușor estival, oferind vedere la glezne și fiind atât de vaporiși. Îi poți purta cu o cămașă (orice fel de cămașă), cu un t-shirt, pulover sau cardigan, cu o geacă de biker din piele sau una boyfriend din jeans, cu un sacou sau un pardesiu french style.

Și am ajuns la a treia recomandare, cea mai dragă mie, dacă o pot numi astfel: chunky sneakers în nuanțe pastel. I-am găsit la Sketchers în colecția aniversară Energy! Disponibili în cea mai frumoasă nuanță de lavandă și un bej nude multifuncțonal, m-au cucerit prin versatilitate și, destul de rapid, prin confort (piciorul meu s-a simțit „acasă”).

Îi poți purta cu pantaloni, evident, de la cei sport la cei de costum, binențeles că și cu cei largi cropped. Sunt super cool însă și în combinație cu o fustă sau o rochie lungă vaporoasă… De fapt, sunt minunați cam cu orice, oricând. 

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Prima vacanță în Creta: 10 experiențe de neratat

Următor

Noua paletă Naked Honey: 3 look-uri strălucitoare