Experiența tratamentului cu Botox pentru păr

tratament botox pentru par_helot beauty center

Botox, știu, sună dubios. Mie îmi evocă figuri lipsite de expresie, înghețate, ființe disperate să păstreze iluzia unei tinereți fără bătrânețe.

A căpătat însă și conotații pozitive, odată cu experiența « Hair Botox » de care mi-am propus de mult timp să vă povestesc.

Tratamentul intensiv pe care l-am încercat hrănește firul de păr din interior, iar rezultatele țin până la două luni. Se numește Botox B7 Kashmir, am beneficiat de el la Helot Beauty Center și îl recomand fără rețineri, pentru că acum, la câteva săptămâni după aplicare, sunt încântată de rezultate.

Procedeul nu este foarte complicat, durează însă cam 2-2h30: include spălat, apoi aplicare șuviță cu șuviță a produsului (care are consistența unei spume), o perioadă de așteptare, uscat foarte bine, apoi întins cu placa, iar un spălat si la final uscat și coafat.

De la început se observă îmbunătățirea condiției firului de păr: mai strălucitor, mai neted, mai sănătos, fără fire rebele, dar bănuiesc că vă interesează ce se întâmplă în continuare.

tratament botox pentru par_helot beauty center tratament botox pentru par_helot beauty center tratament botox pentru par_helot beauty center 04_tratament botox pentru par_helot beauty center

În primul rând, părul este mai ușor de coafat (mai ales de întins perfect cu placa), coafura menținându-se mai mult timp. A fost prima data, de foarte mult timp, când am putut să ies din casă cu părul uscat doar cu feonul (aveam nevoie înainte de placă pentru a nu purta o căpiță de fân pe cap). Dacă folosesc placa sau ondulatorul, coafura iese perfect.

Am remarcat însă o tendință de « întindere » a părului în timp atunci când folosesc ondulatorul – nu mă deranjează pentru că oricum prefer buclele largi și lejere – deși Botox B7 Kashmir nu este un tratament de îndreptare a părului.

Am descoperit însă și explicația: tratamentul cu botox pentru păr hidratează intens firul de păr, acesta capătă greutate și astfel stă întins.

Dacă vă tentează să încercați tratamentul cu botox pentru păr la Helot Beauty Center, prețul acestuia este între 150 si 250 ron, în funcție de lungimea părului. Există și un tratament cu botox pentru 6 luni, mult mai puternic și concentrat, dar eu, sincer, sunt mulțumită și cu rezultatele obținute cu cel de scurtă durată.

Ce ziceți, pe voi v-ar tenta sa experimentați tratamentul cu Botox pentru păr?

05_tratament botox pentru par_helot beauty center 06_tratament botox pentru par_helot beauty center

Credit foto: Elena Hîrțan

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte recomandări de beauty:
3 cocktailuri de vară pentru un păr sănătos și strălucitor
Soluțiile mele preferate pentru demachiat
Top 10 tentatii vara aceasta la Sephora
6 noutăți de vară Yves Rocher
Operațiunea demachierea sau surprizele din frigider
Beauty news Palmolive: senzații și călătorii… sub duș

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Nespresso
Anterior

Italia are gust de Nespresso

Yellow.Menu, Sicario : Asasinul, Strongbow Red Berries, Strongbow, Social 1, the place to be, Maybelline New York, Baby Lips Electro, Converse, backtoAfi, mascara, Superstar, L’Oreal Paris, Ed Sheeran, Photograph
Următor

InstaLife #12: Lazy Sunday