Experiența #PUREColor: Have fun with your hair

Se spune că « Blondes have more fun ! », dar nu acesta a fost motivul principal pentru care am ales, cu mulți ani în urmă, să îmi schimb radical culoarea părului. Ador culoarea mierii, a razelor de soare, mă înveselește și cred că îmi și stă mult mai bine decât cu cea naturală, închisă.

Dar pe cât de mult ador această culoare pe atât de multe obstacole în calea obținerii unei nuanțe așa cum îmi doream… și atât de multe compromisuri: am găsit nuanța perfectă, dar vopseaua îmi distrugea părul; am nimerit o vopsea cu cea mai potrivită formulă pentru a-mi proteja firul de păr, dar culoarea nu rezista nici pentru 10 zile și tot așa…

Ce îmi doresc de la o vopsea? În primul rând, un rezultat natural (nu perfect pentru că nicio nuanță naturală nu este perfect uniformă, acesta este și farmecul ei – « perfect imperfect »), o culoare care să mi se potrivească, să mă definească (evident, acest lucru este foarte personal și ține de gusturile și emoțiile mele), de durată, un păr sănătos cu aspect strălucitor și un proces de vopsire cât mai facil și rapid.

Punând toate aceste gânduri în scris, am realizat că ceea ce îmi doresc nu este o simplă vopsea, ci o experiență care vine cu acel produs de colorare.

Am știut de la prima vedere ca #PUREColor este ceea ce căutam – o experiență. A fost pentru prima dată când m-am uitat mai întâi la imaginea de pe ambajul fiecărei nuanțe (sunt 20 la număr) și abia apoi la nuanțele disponibile! De pe fiecare ambalaj îți zâmbește o femeie care se simte bine și se distrează cu părul ei – și asta este exact ceea ce îmi doresc!

#PUREColor este noua inovație Schwartzkopf, prima vopsea gel permanentă, cu ingrediente naturale. Simți diferența din momentul preparării, lipsește acel miros chimic puternic.

#PUREColor a fost concepută pentru a oferi o culoare naturală, rezistentă în timp, dar și pentru a-i conferi părului hidratarea intensă de care are nevoie, mai ales după procesul de colorare. Ingredientele naturale au exact acest rol: aloe vera, recunoscută pentru efectul hidratant și revitalizant, extract de cactus, ce conține vitamina E și hrănește profund firul de păr, precum și ulei de jojoba care protejează firul împotriva uscării și deteriorării.

Textura de gel a vopselei vine cu numeroase avantaje, pe care le observi chiar din prima etapa a vopsirii: amestecul este mult mai ușor de mixat (nu mai sar stropi pentru că gelul nu curge), se aplică mai rapid pentru că alunecă mai ușor pe firele de păr (și nu lasă nici pete) și se și înlătură mai simplu la final, prin spălare.

În ceea ce privește rezultatul, vă las să descoperiți în imagini cât de bine mă simt cu noua culoare, cu părul meu după vopsire.

 

Eu am folosit nuanța (pentru că îmi doream un rezultat apropiat de culoarea anterioară) 7.0 Smoky Blond.

Credit Foto: Marooni

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

  1. Ieri m-am vopsit si eu cu Pure Color si mi-a placut tare mult experienta pe care am avut-o si rezultatul obtinut. Imi place modul de aplicare, este mult mai simplu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

The weekend and the city: 6 locuri noi de încercat în București

Următor

Turn diet into lifestyle: 5 motive pentru a comanda LifeBox