Experienta parfumata Flowercraft

Flowercraft - Your Inner Garden collection

Iubesc florile, m-as inconjura cu ele in orice anotimp, si de accea am primit cu mare bucurie invitatia Flowercraft pe taramul fermecat al aranjamentelor artistice si parfumate. Nu cred ca trebuie sa va spun cat de minunat m-am simtit pasind in Casara – cadrul perfect de desfasurare al spectacolului floral oferit de Marinela Stanese, creatoarea Flowercraft – printre florile proaspete multicolore si imbietoare raspandite peste tot.

Flowercraft @ Casara

Marinela este o persoana calda si pasionata, punand suflet in toate aranjamentele florale pe care le creaza cu atentie si creativitate. Am privit-o fascinata manuind cu delicatete florile, asezandu-le in forme minunate. M-au cucerit si aranjamentele sale  din colectia speciala Flowercraft „Your Inner Garden” , o colectie celebrand feminitatea, acum in preajma zilei de 8 martie, inspirata de opt tipologii feminine diferite care si-au lasat amprenta distincta asupra fiecarui aranjament.

Atelier Flowercraft la Casara

Am avut placerea si onoarea sa fiu inclusa in aceasta colectie de „esente feminine”, alaturi de sapte doamne minunate, si am profitat de fiecare moment.  Fiecare dintre noi  a optat pentru florile, cromatica si tema preferate, si-a fost o incantare sa admir creatiile reflectand personalitatea fiecareia: Ileana Petrache, Denisa Luntraru, Maria Dragason, Cristina Bazavan, Olivia Dutu, Carmen Olteanu si Adina Necula.

Aranjament La Chic Boutique_Flowercraft

Eu am vrut sa surprind un colt de Provence in aranjamentul meu „La Chic Boutique” si vi-l recomand din tot sufletul atunci cand vreti sa surprindeti o persoana speciala din viata voastra.

Aranjament La Chic Boutique_Flowercraft

Este un aranjament cu flori fine si delicate: lalele, trandafiri si frezii albe, copletate cu gratie de iris, frezii si vaxflower in nuante calde de violet. O simfonie complexa de arome imbatatoare de primavara, o invitatie la reverie, plina de inocenta si mister.

Invalid Displayed Gallery

Sper sa va incante aceste imagini si va invit sa admirati intreaga colectie „Your Inner Garden” de la Flowercraft by Marinela Stanese.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

carte de bucate Laura Cosoi
Anterior

Laura Cosoi si-a lansat prima carte de bucate

Următor

Alice in Wonderland