Experiență de weekend – evadare din Escape Room

Escape Room AmzeInRoom

Am auzit de ceva vreme de aceasta distracție la modă, ce-ți pune mintea și imaginația la treabă, denumită Escape Room și recunosc că mă tenta să o încerc.

Nu în orice companie însă și de aceea probabil am și așteptat atât de mult.

În weekend însă am nimerit și compania și camera potrivite: am ajuns la AmazeInRoom (în zona Udriște) în 4, toți debutanți în domeniul evadărilor din Escape Room, dar deciși să ne distrăm de minune.

Dar care-i treaba cu Escape Room se întreabă probabil cei care, asemenea mie, nu au ajuns încă într-un astfel de loc și nu au avut curiozitatea de a cerceta foarte mult și cum este la AmazeInRoom, pentru cei care au mai trecut prin diferite experiențe în escape rooms ?

În esență, esti încuiat, împreună cu câțiva prieteni / parteneri de aventură, într-o cameră. Înăuntru trebuie să căutați indicii și informații, ponturi și coduri cu ajutorul cărora să puteți evada.

Mie mi-a plăcut mult experiența Escape Room – am murit de râs (ce-i drept am trecut « razant » și pe lângă câteva situații mai tensionate – întotdeauna sunt și câțiva membri ai echipei mai competitivi și ambițioși, dar eu am avut șansa unei echipe mișto) și ne-am pus capul la contribuție (există diferite camere, cu diferite grade de dificultate și diferite povești, nu știu să îți spun exact ce grad de dificultate avea a noastră, nu am termen de comparație, pentru moment, dar din câte am înțeles este cam la un nivel mediu).

Escape Room AmzeInRoom

Este super tare atmosfera și povestea la AmazeInRoom, mie cel puțin așa mi s-a părut. M-am simțit ca un erou într-un film – Zombie Outbreak: cică te afli într-un adăpost, după o explozie într-un laborator de cercetare medicală în urma căreia atmosfera a fost contaminată cu un virus ce produce mutații genetice transformându-te în zombie. Ajunși în acest adăpost încerci să te duci la nivelurile inferioare, unde pericolul este mult redus. Nefiind adăpostul tău, nu ai chei, nu poți deschide ușile spre posibila salvare. Dar mereu există o soluție, trebuie doar să o găsești!

Escape Room AmzeInRoom

În concluzie, eu vă recomand această experiență de weekend, și sunt foarte curioasă dacă voi ați încercat alte asemenea locuri și dacă le recomandați – noi vrem să încercăm un nou escape room cât de curând.

Escape Room_AmzeInRoom

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte articole din categoria LIFESTYLE:
#findsmart
Armani Dolci: colecția specială de dulciuri pentru Crăciun
Cum să te îmbraci dacă mergi la o cursă de Formula 1
Italia are gust de Nespresso

Calendarul Pirelli: Karen Elson este Miss Septembrie 2015
5 obiceiuri sănătoase la început de toamnă
Filmul cu cele mai frumoase și scumpe haine și mașini din 2015
Adidas Superstar Supershell
So chic: Vespa 946 Emporio Armani

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Bobbi Brown make-up
Anterior

5 produse Bobbi Brown pe care le ador

sephora_primavara_16
Următor

Tentații Sephora pentru primăvara 2016