Everything you always wanted to know about Nissan X-Trail…

Titlul complet ar fi trebuit sa fie Everything you always wanted to know about Nissan X-Trail but were afraid to ask, in spiritul filmului lui Woody Allen din 1972, dar din ratiuni de spatiu am optat pentru prima parte… Vreau sa va povestesc despre experienta minunata de un weekend la volanul modelului Nissan X-Trail.

X-Trail nu este primul SUV pe care il conduc si intotdeauna am avut o slabiciune pentru masinile inalte si robuste (alaturi de cea sezoniera pentru cabriolete). Cred ca este vorba de senzatia de siguranta pe care ti-o creaza, aflandu-te la volan, oarecum deasupra tuturor in trafic. Dar nu despre calitatile modelului Nissan X-Trail vreau sa va povestesc (desi merita laudate fiind numeroase), ci despre ce am descoperit eu in weekend la X-Trail, despre experiente mai speciale alaturi de el.

Nissan X-Trail este masina ideala de weekend in primul rand si partenerul perfect pentru o escapada la munte. Ar fi fost si pacat sa irosesc un weekend frumos de toamna ca cele din ultimele saptamani.

In Nissan X-Trail mi-am organizat un colt excelent de lectura in mijlocul naturii, portbagajul imens mi-a oferit tot confortul.

In X-Trail am resimtit, oricat ar putea parea de bizar, sentimentul de libertate oferit de o decapotabila, datorita plafonului vitrat retractabil in totalitate.

X-Trail te face sa te simti minunat la volan, oferindu-ti tot confortul necesar (incalzire in scaune, atat pentru locurile din fata cat si pentru cele din spate, reglaje electrice pentru o pozitie ideala a scaunului, comenzi la indemana, sistemul de navigatie cu ecran tactil, pentru a enumera doar cateva dintre dotarile sale exceptionale), dar si un sentiment pregnant de siguranta, amplificat de vizibilitatea deosebita si de pozitia inalta.

Nissan X-Trail intoarce priviri, probabil datorita siluetei impozante, puternice.

Nu in ultimul rand, Nissan X-Trail este o masina pe care prietenii ti-o vor cere sa o conduca… iar atunci cand acestia au acceptat sa se trezeasca intr-o frumoasa duminica dis de dimineata pentru o sesiune foto la munte, va fi foarte dificil sa ii refuzi. Totusi, in X-Trail si pasagerii din spate beneficiaza de tot confortul. Mie mi-a placut faptul ca locurilor din spate li se poate regla inclinarea spatarului, astfel incat sa poti dormi linistit pe tot parcursul calatoriei, ca intr-un sezlong .

Astept cu nerabdare noi weekend-uri si noi experiente interesante, pe care vi le voi impartati ca de fiecare data. Sa aveti o saptamana frumoasa!

Credit foto: Dragos Chircu

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Mega Plush

Următor

Parfum de toamna