Everyone is Jo Malone fan

Cărei femei nu îi plac parfumurile ? Iar când vine vorba de parfumuri, toate devenim, cred, « lacome », ne dorim cât mai multe…

Eu am descoperit și brandul care ne încurajează în această lăcomie, constructiv, evident. Este vorba despre Jo Malone London, lansat recent și în România, în exclusivitate în magazinul Obsentum din Băneasa Shopping Mall.

Revenind însă la lăcomia pentru parfumuri… Jo Malone London crede că “două parfumuri sunt mai bune decât unul singur”. Și un putem să nu îi dăm dreptate.

Jo Malone London promovează însă parfumurile personalizate, îndemnându-și clientele și admiratoarele (foarte numeroase în întreaga lune) să își găsească combinația unică, perfectă, acea semnătură parfumată specifică fiecăreia. Astfel a luat naștere conceptul “Fragrance Combining”! Pe care îți recomand să îl experimentezi, cât mai curând.

Despre ce este vorba?

Fragrance Combining este de fapt amestecul mai multor parfumuri, arome, din portofoliul Jo Malone London. Nu este însă atât de simplu pe cât ți-ai imagina pentru că imaginația și creativitatea Jo Malone nu are limite, iar gama de parfumuri îți va lua mințile cu siguranță.

Jo Malone London încurajează de fapt suprapunerea de arome pentru crearea unui parfum unic, personalizat – fie că este vorba de două sau mai multe parfumuri, de o cremă de corp și un parfum cu o aromă diferită sau chiar de gelul de duș, șamponul sau balsamul de păr. Ideea este să îți descoperi mixul de parfumuri, de arome, care te reprezintă, care îți place cel mai mult.               

Fragrance Combining este parte integrantă a filosofiei Jo Malone London – e ca și când ai avea la dispoziție o garderobă completă de arome, iar tu îți compui un outfit sau mai multe (în funcție de stare, sezon, etc.), care să îți reflecte perfect stilul și personalitatea.

Indiferent de combinația aleasă, nu ai cum să greșești! Fragrance Combining este ca o joacă prin experiment. Nu există limite, nu este nevoie de explicații – orice mix îți place, este perfect!

« Toate parfumurile noastre au fost dezvoltate pentru a fi purtate individual sau amestecate între ele. Aromele noastre sunt mai pure, iar ingredientele mai puțin numeroase și de calitate superioară. » spune parfumierul Marie Salamagne.

Tot ea susține și că nu există « Perfect Pairings », dar pentru inspirație, iată câteva combinații pe care le puteți încerca:

  • Lime Basil & Mandarin împreună cu Oud & Bergamot și English Pear & Freesia Cologne (un parfum hipnotic, ușor lemnos);
  • Wood Sage & Sea Salt cu Lime Basil & Mandarin Cologne (un parfum luminos și proaspăt) ;
  • Wood Sage & Sea Salt cu Dark Amber & Ginger Lily (un parfum senzual, potrivit pentru seară) ;
  • Tuberose Angelica Cologne și Orange Blossom Cologne (un parfum floral tentant) – aceasta este combinația favorită a imaginii Jo Malone London, Poppy Delevingne.

Consilierii Obsentum te vor dirija cu siguranță în direcția potrivită, trebuie doar să te lași pe mâna lor și să dai frâu liber imaginației…

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

[PARTENERIAT] KISS FM, radioul nr. 1 în România dă voce generației Millennials!

Următor

My Energycode for a perfect hair