Evenimentul toamnei – Cosmetics Beauty Hair 2013

Anul trecut am ajuns intamplator la Romexpo in perioada targului Cosmetics Beauty Hair, iar achizitiile facute m-au determinat sa ma interesez din timp anul acesta de perioada de desfasurare a targului.

Astfel, intre 26 si 29 septembrie va recomand sa va rezervati cateva ore pentru a cerceta indeaproape standurile expozantilor din cadrul Cosmetics Beauty Hair 2013, care se desfasoara la Romexpo. Sunt sigura ca veti descoperi o multitdine de produse interesante si mai ales de oferte avantajoase.

Ce va asteapta in cadrul editiei cu numarul 19 a expozitiei Cosmetics Beauty Hair? Produse si echipamente de cosmetica, ingrijire corporala si coafura, seminarii de beauty in cadrul carora poti descoperi noutatile si tendintele noului sezon in materie de make-up si hairstyle, dar si trucuri utile cu rezultate rapide si de efect, concursul de coafura „Gala Estetica Awards 2013” si multe alte workshop-uri si demonstratii interesante.

Pentru a fi la curent cu programul si desfasuratorul editiei din acest an a Cosmetics Beauty Hair, poti accesa site-ul evenimentului.

Eu cu siguranta imi voi face timp pentru o vizita amanuntita a expozitiei si mai ales a standurilor care m-au cucerit anul trecut: Aseyda (cu cremele si uleiurile lor minunate), Topline (cu oferte exceptionale la toate produsele mele favorite Opi, Depileve, Moroccan Oil si Joyco) si Melkior.

Daca v-am trezit curiozitatea, urmariti blog-ul in zilele urmatoare pentru ca va pregatesc cateva surprize.

 

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Recomandare film:
We’re the Millers

Următor

Recomandare taverna pe insula Corfu: Toula’s