Evadare in natura

Vacanta si evadare sunt cuvintele care imi vin in minte din ce in ce mai des. Visez cu ochii deschisi la intinderi nesfarsite de nisip fin si plaje aurii, de ape limpezi si valuri inspumate, la pajisti verzi si paduri racoroase. Ce au insa in comun aceste reverii estivale? Pe langa ideea de vacanta, de evadare dintr-un oras incins si aglomerat intr-un colt de natura feeric, este linistea si izolarea. Un astfel de loc am descoperit astazi, virtual pentru moment, dar sper cat de curand si real.

Daca vrei sa te intorci in copilarie, cand toate erau simple si serene, cand vacanta de vara dura 3 luni incheiate si te umplea de energie cat pentru urmatoarele 9 sau daca vrei sa te retragi departe de tumultul urban, intr-un cadru forestier linistit si romantic, casutele din copac din Complexul Harmonie din Predeal.

Complexul include 5 vile eco din busteni, 1 observator si 2 casute in copac, fiecare cu un design unic, dar toate intr-un stil ce imbina in mod incantator rusticul si modernul, intr-o combinatie de lemn si piatra. Mie mi-au retinut atentia evident cele 2 casute in copac absolut minunate care prin decor promit liniste, intimitate, confort si o panorama absolut ravasitoare asupra muntilor.

Ce poate fi mai romantic si mai minunat decat 2 – 3 zile de relaxare totala in mijlocul padurii, la inaltime si la racoare? Nu-i asa ca pare un colt de rai?

casa din copac_01

casa din copac_02

casa din copac_03

casa din copac_04

casa din copac_05

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Sliced Molecule by Lucian Broscatean

Următor

Live it Up