Evadare in CND Paradise

Nu stiu voi, dar eu de cateva zile am intrat in modul Estival : tremur de frig dimineata, dar pulovere, pantaloni si ciorapi au devenit o amintire, rezerva de inghetata a fost reinnoita, si in mod repetat ma trezesc visand cu ochii deschisi la vacanta, la insule si paradisuri tropicale. Asa ca CND Paradise collection a venit la fix.

Culori proaspete si vibrante, care evoca flora si fauna unui paradis tropical… lacurile de unghii CND Paradise redau penajul colorat al pasarilor tropicale, savoarea fructelor tropicale si emotiile unei escapade intr-un univers tropical.

Nuantele indraznete ale colectiei CND Paradise sunt declinate atat in lacurile de unghii saptamanale Vinylux (link : ), cat si in lacurile semi-permanente CND Shellac. Iar pentru manichiuri spectaculoase, cu un design sofisticat, aditivii CND in nuante paradisiace pot fi adaugati pentru lacul de unghii.

CND Paradise

CND Paradise

CND  Paradise

CND_modele

Daca mai aveti vreun dubiu sau vreo retinere in a va lasa purtate de fantezie si a opta pentru culori efervescente, o mica incurajare – si designerii de top au inclus piese in nuante tropicale in colectiile pentru primavara – vara 2014 (Oscar de la Renta, Prabal Gurung, Ralf Laurent sau Naeem Khan)…

Colectii SS14

Ce spuneti, indrazniti o evadare in CND Paradise ?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

FAMILY BOUTIQUE
Anterior

Family Boutique by Aseyda

Godzilla 3D
Următor

Godzilla 3D ia cu asalt cinematografele din 16 mai